VIDEO. Corina Chiriac a făcut show la lansarea cărții sale. A cântat, a citit și a dat zeci de autografe. ”Vă iubesc și vă doresc Paște Fericit și Christos a Înviat”

Actualitate Carte Cooltura

Celebra cântăreață de muzică ușoară și actriță Corina Chiriac, 72 de ani, a făcut astăzi show la Cluj-Napoca la lansarea cărții sale, Minuni trăite.

Lansarea a avut loc de la ora 14.00, la Târgul de Carte Gaudeamus. Ploaia torențială căzută la Cluj-Napoca a încurcat planurile organizatorilor de la Editura Școala Ardeleană, care plănuiau să facă lansarea în aer liber. Spațiul amenajat pentru lansări, în unul din corturile din cadrul Târgului, a fost ocupat până la refuz de fanii artistei.

Corina Chiriac a fost extrem de dezinvoltă, de în formă și a început lansarea cărții sale de memorii, o carte masivă de 600 pagini, cu prima melodie care a devenit hit, lansată în… 1971. Publicul a fost ecletic, de la milenniali la septuagenari. Ultimii cunoșteau pe de rost melodiile și versurile artistei. La un moment dat a dansat cu artistul popular Purdea Someș și a cântat alături de editorul Vasile George Dâncu iar publicul a aplaudat frenetic. Au fost și mici probleme inerente cu relocarea evenimentului dar actrița a trecut calm și relaxat peste ele și totul s-a terminat în aplauze frenetice ale fanilor!

După ce a cântat Corina Chiriac a trecut la pupitru și a citit diverse capitole din cartea ei Minuni trăite. Apoi a dialogat cu publicul pe diferite teme inclusiv teme religioase și spirituale. Ea a citit o rugăciune preferată și a urat asistenței Paște Fericit și Hristos a Înviat!

La final, timp de peste o oră Corina Chiriac a acordat autografe și și-a făcut selfiuri cu fanii.

Citiți și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *