Ne puteți contacta pentru sugestii de materiale, colaborări, publicitate, parteneriate media, diverse posibile proiecte.

7 răspunsuri

  1. si la ploiesti a fost evitat macelul daca eu frontul democrat roman spuneam sa atacam atunci cind generalul popa a spus la micrifon sa nu se mai strige frontul democrat roman sa SE STRIGE fsn ERA MACEL AM AZUT AM AUZIT DAR CASETA BREOLUTI DISPARE ASTAI CAUZA SI PLOIESTIUL PIERDE DREPTUL DE DETERMINANBT IACATO O PROBLEMA REALA ASCUNSA DE BIRFASII CA REOLUTIONARII NU SINT CERETI CASETA REOLUTI ORIGINALA FARA COMENTATOR VETI AUZI ,,TRAIASCA FRONTUL DEMOCRAT ROMAN MOARTE TIRANILOR ,, ASTAI ADEARUL SEMNEAQZA MIRICXA A gheorghe initiatorul deci RETINETI POLITIA ESTE SCULA HYOTILORSI BIRFASILOR DIN ROMANIA SA demostreze ca nui asa scotind caseta si nu facinduma pe mine nebun lundumi permisul de conducere tel meu 0720175140 va astept la reedere

  2. În legătură cu Daut , casă și fereastra prin care vindea se afla pe partea stanga cum mergi spre Gheorghe. Cum treci de giratoriu str.Pata-str. S.Albini. Că sa il concureze comunistii au deschis la un moment dat o cofetărie pe aceiasi parte dar înainte de giratoriu.Deoarece tot la Daut era rând mare vara pur si simplu nu l-au mai lăsat să facă înghețata. Vindea doar dulciuri. Când l-au demolat, în preajma Crăciunului comandat la el dulciuri ce le atârnat în pomul de Crăciun. Cred că se mutase în cart. Grigorescu .Era un om deosebit, noi cumpărăm înghețata pe datorie si achitat la salariul părinților .Vremuri !

  3. Doresc să cumpăr Trilogia transilvană de Miklos Banffy. Cum sa procedez?

Comentariile sunt închise.