FOTO Primul concert André Rieu la Cluj. Replică acidă a lui Mircea Buteanu

Categorii: Actualitate, Cooltura

 André Rieu și impresionanta sa orchestră Johann Strauss au poposit și în Capitala Transilvaniei și în orașul festivalurilor, Cluj-Napoca, unde au fost programate nu unul, ci patru concerte sold out în “BT Arena” .

Primul spectacol a avut loc joi seara, 4 aprilie, de la ora 20. 10.000 de suflete au venit din toate colțurile Transilvaniei pentru a-l asculta live pe cel proclamat “Regele Valsului”. Și au avut ce vedea. Un concert memorabil de muzică simfonică cu o durată de trei ore, din care nu au lipsit arii celebre de Verdi, Beethoven sau Johann Strauss, informează eclujeanul.ro

Andre Rieu la Cluj

Renumitul organizator de evenimente Mircea Buteanu, care co-organizează anul acesta concertele BZN și Michael Bolton tot la Polivalentă a comentat acid concertul de ieri pe pagina sa de facebook:

” André Rieu la Cluj. Organizare bună. Producţia frumoasă, à la grande. Lume cât încape. Eu am rezistat 40´. Măscăreală, arome de pop corn şi mic bazar cu tricouri. La José Carreras au fost cam 10% din câţi s-au strâns la acest spectacol. ”

Foto Mircea Buteanu

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.