Corina Chiriac pentru Clujul Cultural. ”Mă bucur că am fost invitată la Cluj, nu am mai ajuns demult. Sunt fericită ca îmi lansez o carte și aștept publicul să dialogăm”

Actualitate Carte

Cunoscuta interpretă de muzică ușoară Corina Chiriac a ajuns joi seara la Cluj-Napoca, oraș unde și va lansa astăzi la ora 14.00, volumul Minuni trăite , la editura Școala Ardeleană.

De la ora 14.00 are loc lansarea în Piața Unirii, în cadrul Târgului Gaudeamus. Organizatorii de la editură i-au pregătit vineri un program de vizite în oraș celebrei cântărețe dar și o apariție televizată la un post de tv local.

Chiriac a vizitat și standul editurii unde a a apărut cartea Minuni trăite și a făcut cunoștință cu echipa editurii.

Reporterul Clujul Cultural a stat de vorbă ieri cu cunoscuta cântăreață:

”Mă bucur să vin la Cluj, nu am mai fost de circa 4 ani, aici sunt oameni minunați. Toti m-au primit cu bucurie. Mă bucur de o colaborare extraordinară cu editura Școala Ardeleană și aștept să mă întâlnesc cu cititorii. De Cluj mă leagă multe amintir, am cântat aici de multe ori, am prieteni și e un oraș special, cu multă energie. Am fost impresionată cu câtă dragoste am fost întâmpinată și aștept lansarea cu emoții și nerăbdare” a declarat Corina Chiriac pentru publicul Clujul Cultural.

Volumul trece în revistă o serie de experiențe de viață și întâlniri extraordinare pe care le-a trăit artista și are o prefață a renumitului profesor Constantin Dulcan, cel care a scris în anii 80 celebra carte Inteligența materiei. De altfel, cartea apare în colecție de spiritualitate coordonată de profesor.

Corina Chiriac este născuta în 26 octombrie 1940, la București. Este cântăreață de muzică ușoară, compozitoare, textieră, realizatoare de emisiuni TV  și actriță. Este una dintre solistele de mare succes din muzică ușoară din anii ’70 până în prezent. Provine dintr-o familie de muzicieni, tatăl său a fost un renumit compozitor iar mama sa profesoară de pian, ambii au predat la Conservator. A terminat actoria la IATC și a jucat in filme, printre care „Aventuri la Marea Neagră” alături de Florin Piersic și în pelicula „Cu mâinile curate” regizat Sergiu Nicolaescu. A cântat la marile festivaluri de dinainte de 1989 si s-a impus ca o mare cântăreață. Cariera ei a continuat cu succes și după Revoluție pe scene și în mass media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *