Prezentare de modă spectaculoasă la Festivalul Interbelic!

Esenţial

Prima ediţie a Festivalului Interbelic de la Cluj a avut ca centru de atracţie parada modei de ieri seară, intitulată „”Exodus Reinvented”, una extrem de spectaculoasă şi inedită! Sute de clujeni au participat la ea. Invitat special a fost designerul Catinca Roman.

Pe acorduri muzicale de jazz, charleston şi foxtrot, redate chiar de un gramofon, manechinele au defilat în faţa clujenilor purtând costumaţii specifice perioadei interbelice. Spectacolul a fost completat de maşini de epocă şi de dans.

Moda (2)
Parada de modă a colecţiei designerului Adriana Goilav a fost spectauloasă!

Prezentarea de modă a designerului clujean Adriana Goilav s-a desfăşurat  ieri seara la Casino, Centrul de Cultură Urbană din Parcul Central „Simion Bărnuţiu”, de la ora 20.30.

“E o recontexualizare, recreez atmosfera interbelică. Modele mele devin personaje. Vor prezenta 15 modele iar prezentarea va avea regie. Fiecare model e un personaj din povestea perioadei interbelice” a declarat, vineri, în exclusivitate pentru clujulcultural.ro designerul Adriana Goilav.

Adriana Goilav este artist plastic şi grafician, absolvent al Universităţii de Arte si Design Cluj-Napoca, promoţia 2003.

Modelele au prezentat colecţie pe un aranjament de muzică tipică perioadei interbelice, adică jazz, charleston şi foxtrot, redate de un gramofon de epocă funcţional. Alte puncte de atracţie au fost intrările în scenă pe biciclete şi dans specific perioadei interbelice extrem de aplaudat de public. Totul a fost asezonat cu prezenţa unor maşini de epocă. 

clujulcultural.ro vă prezintă o filmare de la această inedită paradă de modă: