Mesajul Poliției clujene către participanții la UNTOLD: ”Să vă vedeți de treabă”

Categorii: Cooltura

Șefii instituțiilor de forță clujene au participat la conferința de presă a ediției a 7-a a UNTOLD și au avertizat participanții că s-au luat toate măsurile de ordine publică ca să nu existe incidente asemănătoare cu tragedia de la festivalul bucureștean SAGA, când un tânâr drogat a murit iar altul a ajuns în comă la spital, fiind ulterior salvat.

„Să-și vadă de treabă!” a tunat îndemnul șefului Inspectoratului Județean de Poliție, comisarul șef Mircea Rus.

„Suntem axaţi inclusiv pe  segmentul acesta. Învăţăm din ceea ce se întâmplă aici, dar sperăm să învăţăm şi din ceea ce se întâmplă în altă parte. Alături de noi îi vom avea pe colegii de la Inspectoratul General al Poliţiei Române, care vin cu anumite lecţii invăţate şi ne vor ajuta la modul în care vom gestiona mai departe problematica. Pe lângă ei, îşi vor mai face treaba şi alţi colegi de-ai mei care sunt în civil plus câini anti-drog, astfel încât niciodată nu ştii cine te poate atenţiona cu privire la problemele pe care le cauzezi, iar prin politica pe care organizatorul o are, cei care cauzează probleme pot fi daţi afară de la festivalul imediat. Ne-am dori să nu fie probleme, însă nu trăim într-o lume utopică. Cu siguranţă vor fi probleme. Ele se intamplă, depinde de modul în care le vom gstiona şi, în fiecare an au fost gestionate în mod corespunzător. Pe partea de consum şi trafic ilicit de droguri suntem pregătiţi cu tot ce presupune acest lucru. Lucrurile se întâmplă, important e  modul în care le gestionăm în momentul în care constatăm că ele s-au întâmplat”, a spus șeful polițiștilor clujeni.

Șefii instituțiilor de forță au anunțat la conferința de presă că vor fi prezenți 1.000 poliţişti, jandarmi şi pompieri care vor avea activitate 24 de ore din 24, plus 700 de agenţi de securitate privată. 

Ediția a 7-a a Untold are loc în 4-7 august la Cluj-Napoca.

Citiți și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.