Claptone, artistul cu mască, prezintă un show unic în deschiderea Festivalul Untold. Nimfe, dragoni, acrobaţi internaţionali, animatori şi dansatori

Categorii: Cooltura

Organizatorii Untold au anunţat că artistul cu mască – Claptone va prezenta un show unic în deschiderea festivalului, iar nimfe, dragoni, acrobaţi internaţionali, animatori şi dansatori completează universul Untold. Festivalul începe joi, la Cluj-Napoca.

Organizatorii Untold au transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că artistul german va fi înconjurat de 100 de dansatori şi animatori. 

„Universul magic Untold îşi deschide porţile pentru cel de-al şaptelea capitol, între 4 şi 7 august, cu o ceremonie oficială de deschidere pe Cluj-Arena care va marca o premieră pentru România: un show unic al germanului Claptone. Artistul va fi înconjurat de 100 de dansatori şi animatori, într-un spectacol de bal mascat, şi mii de măşti vor fi oferite fanilor”, au precizat organizatorii. 

Ei au precizat că „Temple of Lúna” este tema Untold 2022 şi va fi prezentată pe mainstage, prin decorul special, luminile fascinante, conţinutul video şi momente unice. Ceremonia de deschidere este prezentată de STEP APP, unul dintre partenerii festivalului.

Participanţii la Untold vor fi aşteptaţi de personaje fantastice, acrobaţi internaţionali, animatori, majorete, dansatori veniţi din România, Franţa, Olanda, Marea Britanie, Germania sau Ucraina, parade şi spectacole cu foc sau leduri şi multe alte surprize.

„Un uriaş tărâm al bucuriei, de peste 235.000 de metri pătraţi, în care acrobaţii pe picioroange, care poartă costume desprinse parcă dintr-o altă lume, vor aduce Luna mai aproape de Pământ şi vor fi ajutoarele Vrăjitorului, ocrotitorul festivalului. Trupele Golden Trees (România), Flying Traveler (Germania), Fantasy Trees (Olanda), White World (Franţa), Hummingbirds, Light Balance (Ucraina) şi Red Priestesses (Marea Britanie) vor defila în cele 4 zile şi 4 nopţi de magie”, a mai precizat sursa citată. 

Organizatorii Untold au pregătit şi zone de relaxare, de mâncare şi băuturi, o replică reală a unui celebru lanţ de restaurante va fi disponibilă în festival, sesiuni de make-up, studio de tatuaje, experienţe VR, scene şi workshop-uri tematice sau walking act-uri cu membrii White Walkers (România), Magic Puppet, The Alchimist, Bubble Emilia sau Sun, Nature, White Queen, Queen of Hearts.

Fanii pot vedea pe Aleea Stadionului monopostul Red Bull Racing cu maşina de racing şi pot da o tură în simulator.

Totodată, un tonomat în care fanii descoperă premii cool, experienţe, meet & greets sau un backstage tour sunt la o încărcare distanţă prin cardul Visa, iar cei îndrăgostiţi de festival pot dormi direct în Tinny Houses amplasate pe tărâmul magic al festivalului de Mobexpert.

„Arta modernă întâlneşte tehnologia blockchain pe mainstage-ul festivalului Untold, cu un moment care oferă mixul perfect între un producător talentat, una dintre cele mai cunoscute artiste din cultura mainstream şi folclorul vibrant românesc. Pe 4 august, Strămoşi, prima serie românească NFT, prezintă pe Cluj-Arena: David Ciente, Irina Rimes şi Surorile Osoianu. Aflat în premieră la Untold, brand-ul ceh Kozel lansează o invitaţie pentru participanţii la festival, un moment live pe mainstage cu band-ul Damian & Brothers” au mai adăugat organizatorii festivalului. 

Ei au mai anunţat că pădurea din Parcul Central va fi teritoriul acrobaţiilor şi a spectacolelor la înălţime. Jongleriile cu foc şi leduri colorate sunt la rândul lor de nelipsit. În fiecare seară de festival, trupa Amaris Agni, cu adevăraţi magicieni ai focului, va face show-uri live combinate cu o serie de coregrafii impresionante şi va colora întunericul cu mişcări uimitoare de dans, puse în lumină de leduri.

Fanii se vor încărca cu energie bună alături de echipa de cheerleading Knights of Transyvania CCS Cluj-Napoca.

Joi, toţi artiştii şi acrobaţii vor face o paradă veselă şi plină de culoare în tot perimetrul festivalului Untold până la mainstage.

Toate aceste experienţe pot fi admirate de sus, din roata fantastică înaltă de 30 de metri, care oferă o panoramă impresionantă asupra universului Untold, precum şi asupra oraşului Cluj-Napoca. 

Şi în acest an, cei mai apreciaţi designeri români îşi dau întâlnire la festivalul Untold. La Designers’ Nest, fanii pot găsi haine, colecţii capsulă, încălţăminte, bijuterii şi accesorii realizate de peste 30 de designeri români.

În zona de fashion, fanii festivalului pot afla ce le prezic astrele de la binecunoscutul Mercur Retrograd, dar pot afla şi secretele unei poze de instagram de la unul dintre cei mai renumiţi fotografi de la noi, The Storyalist. La cornerul RetroFuture, Alina Ceuşan îşi asteaptă fanii vineri şi sâmbătă. Tot în Designers’ Nest, fanii festivalului pot găsi, în premieră, colecţia specială UNTAMED creată de echipa Untold. 

Organizatorii pregătesc şi zone cu artişti de hairstyle, make-up şi tatuaje temporare. Participanţii au astfel ocazia să fie răsfăţaţi cu coafuri, împletituri şi machiaje speciale de festival.

Campania „Romania all Inclusive”, marca Untold, revine cu peste 50 de destinaţii şi experienţe care te ajută să descoperi farmecul autentic românesc. Astfel, în perioada 4 august – 30 septembrie, persoanele care îşi doresc o vacanţă la noi în ţară pot intra pe platforma untold.com/rai pentru a-şi alege destinaţia. Din acest an, partener principal al campaniei România all Inclusive este Extasy, singura aplicaţie din România dedicată experienţelor. Utilizatorii care rezervă o vacanţă pe site-ul Untold pot beneficia de un bonus de 50 de lei în aplicaţia Extasy. 

Ceremonia de închidere pe mainstage va fi realizată de Lost Frequencies, duminică. DJ-ul şi producătorul belgian va avea un show special însoţit de artificii şi lasere ce vor umple cerul. Scena principală va fi închisă luni dimineaţă de Tujamo. Cei care vor dori să continue petrecerea se pot muta la scena Galaxy, unde Fehrplay va închide festivalul cu un show special, cu producţii video din metaverse. Acest moment este prezentat de STEP APP.

Untold este unul dintre cele mai mari festivaluri din lume şi în 2022 a fost plasat pe locul 5 în top festivaluri mondiale, potrivit companiei Viberate. A şaptea ediţie are loc între 4 şi 7 august, în Cluj-Napoca. Festivalul îşi deschide porţile joi, de la 14:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.