Organizatori UNTOLD2022: „Ediția din acest an va concura cu cea mai bună ediție, cea din 2019, circa 90.000 participanți pe zi”

Cooltura

Organizatorii UNTOLD 2022, ediția a 7-a, se așteaptă la o ediție de zile mari, au declarat aceștia la conferința de presă oficială care a avut loc, marți, 2 august, la Hotel Radisson Blue, hotel oficial al festivalului.

Ei spun că pe partea de abonamente VIP se apropie de sold out și recomandă participanților să cumpere bilete cât mai repede.

Bogdan BUTA, fondator, a spus că ”mulți artiști de top spun ca Untold este o experiență mondială. Suntem loc 5 in lume, se pare ca efortul nostru si al autoritatilor conteaza enorm și este apreciat. Vreau să vă spun că 15.000 de persoane lucreaza la Untold într-un an, acesta e tot ecosistemul care face ca Untold să funcționeze”

Edy Chereji, directorul de comunicare a spus că emoțiile sunt mari și că a așteptat cu mare nerăbdare reluarea festivalului în condiții normale. El a accentuat că campanie Bloodnetwork a fost cea mai de succes de pînă acum

Răzvan Luca, creative director a spus că ”ceremoniile de deschidere si de inchidere vor fi spectaculoase. De asemenea, ziua de sâmbătă va fi spectaculoasă, cea mai tare sâmbătă din Europa în mod cert, a trebuit să construim 1500 de metri pătrați de scenotehnică și show doar pentru seara de sâmbătă!”

Bogdan Rădulescu, șef parteneriate, a anunțat o serie de noutăți:

”Untold inaugurează un Food Village în premieră, care rămâne până la finalul anului iar în iarnă o să fie niște evenimente. De asemenea festivalul va avea un McDonalds complet utilat și funcțional!. Pe zona de bere Asahi aduce în România berea Kozel, care se lansează oficial în România în cadrul Untold.

De asemenea, o mașină Red Bull Racing, o mașină de formula 1, se va putea vedea în festival.”, a spus acesta

Showuri recomandare de organizatori:

Edy Chereji:

Partidul Kiss FM

Bug Mafia

Bogdan Buta recomandă Hardwell, J Baldvin și E=lock

Răzvan Luca recomandă Lost Frequencis si closingul showul.

Bogdan Rădulescu recomandă showurile Hardwell și în sine ziua de sâmbătă dar și showul Irinei Rimes cu surorile Oșoianu, complet inedit.

Vor reface gazonul

Untold a preluat gazonul destul de avariat, asa cum scrie Actual de Cluj astazi. Noi vom reface partile deterioarate dupa Untold, ca de obicei, sa nu se uite ca am inlocuit complet ) în 2021, cu ăeste 200,0000 de euro si la un an de atunci vedeti ca tot ce s-a intamplat pe el a dus la starea de acum”.

De asemena va avea loc si o premiera pe inteligenta artificală, adică un Bored Ape 223 (Nft-uri) vorbitor prin tehnologia TAlkens pe scena principală a festivalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *