FOTO. Ioana Costaș, directoarea Institutului Francez, răpusă de tânără de o boală nemiloasă, a fost înmormântată ieri în satul natal

Categorii: Actualitate

Ioana Costaș, fosta directoare a Institutului Cultural Francez a fost ieri înmormântată la Bedeciu, localitatea natală. Vestea morții ei, la doar 36 de ani, a șocat lumea culturală. Ea a fost răpusă de o boală incurabilă.

Sute de oameni au participat ieri la înmormântarea ei.

”Odata cu plecarea dintre noi a Ioanei Costaş, ramane un gol pe care il resimtim toti cei care i-am fost aproape, un sentiment de neputinta, de nedreptate si mai ales de enorma tristete.
Am pierdut o draga colega cu care am construit o relatie bazata pe respect si incredere reciproca si cu care am facut o echipa grozava. Am apreciat-o enorm si am admirat-o pentru ambitia, curajul si creativitatea ei, pentru puterea de munca dar si pentru felul cald de a ne aduce impreuna si a crea lucruri marete. Si stiu ca lumina ei i-a atins pe multi. Sute de oameni si mii de flori s-au strans astazi la Bedeciu. Adieu, chère Ioana! Tu vas beaucoup me manquer! ” a scris pe facebook Raluca Mateiu, purtătoarea de cuvânt a instituției.

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.