Trupa W.A.S.P. va susține un concert la Arenele Romane din București pe data de 17 mai 2023. Concertul face parte din turneul mondial al trupei americane, 40th Anniversary World Tour, început în 2022, an ce marca cea de-a 40-a aniversare a uneia dintre cele mai renumite și controversate trupe heavy metal din lume, W.A.S.P. Concertul este organizat de Maximum Rock și Promusic Events, iar biletele se pot achiziționa de pe AmBilet.ro. În deschiderea concertului formației americane W.A.S.P., pe scena Arenelor Romane va urca trupa Revolter

Clujul Cultural va avea un trimis la acest concert

Programul evenimentului:
19:00 Open Doors
19:30- 20:00  Open Act – Revolter
20:30- 22:00 W.A.S.P.

Reguli de acces:
Accesul în zona evenimentului se face pe bază de bilet. Acestea pot fi achiziționate exclusiv prin AmBilet.ro, sau direct de la intrare. Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet valabil. Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor. Este recomandată purtarea căștilor de protecție sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani.
Organizatorii nu încurajează prezenţa copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului acestora, motiv pentru care în spațiul rezervat evenimentului este interzis accesul cu cărucioare pentru copii.

Accesul general:
Organizatorii informează publicul participant că în cadrul acestui eveniment sunt folosite lumini puternice, care pot afecta persoanele epileptice.
Participanţii la eveniment trebuie să se supună controlului corporal sumar efectuat de către agenții de securitate.
Este interzis accesul cu:
– sticle, conserve;
– mâncare sau băuturi de orice fel;
– artificii, arme, obiecte periculoase;
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
– umbrele (vă rugam, în caz că va ploua, să folosiți pelerinele);
Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!
Accesul cu animale de companie nu este permis în perimetrul evenimentului.

Reguli foto-video pentru publicul general
Este permis accesul publicului cu camere foto cu obiective detașabile de mici dimensiuni, indiferent dacă sunt profesionale sau nu, însă fără a folosi blițul și nici modul „filmare”. În caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru a notifica și clarifica posibilele neînțelegeri, iar în situații extreme supraveghetorii vor scoate persoanele în cauză din zona evenimentului.
Este interzis accesul cu orice fel de trepiede, aparate de filmat (camere video) și alte accesorii, în special de dimensiuni mari.
Folosirea blițurilor este strict interzisă.
În zona evenimentului se vor comercializa băuturi alcoolice și non alcoolice, produse alimentare, diverse produse (tricouri, CD-uri, etc).
Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock.
Recomandat de Rock FM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *