În luna mai Teatrul National Aureliu Manea Turda își așteaptă publicul la sala Tour d Art aflată în Piața Republicii nr. 14. 

Sâmbătă 6 mai de la ora 19.00 puteți urmări spectacolul lui Muriel Manea, Pe o bancă, un spectacol emoționant între doi căutători, El și Ea care se întâlnesc în parc, pe o bancă.  Printre spectacolele care revin pe scenă, se numără oneman show-ul Treisprezece cu Cornel Miron, „spectacol viu, sincer, direct, curat în care tăcerile şi cuvântul cu înţelesurile lui primează,  în care,  timp de o oră,  să avem curajul de a ne privi ochi în ochi, suflet în suflet,  trăind fără a ne judeca prea aspru” așa cum ne explică regizorul Radu Botar.

„Nu ratați spectacolul non verbal Trix Show, sâmbătă 20 mai de la 19.00 în curtea Muzeului de Istorie din Turda. Un spectacol scris și regizat de Mihai Gruia Sandu. Cu spectacolul Trix Show avem bucuria să reluăm turneele internaționale. Cu sprijinul Institului Cultural Român în luna mai vom juca în Franța iar în luna octombrie în Grecia. Mai sunt și alte surprise internaționale, însă le vom dezvălui pe parcurs” a spus managerul Teatrului Național Aureliu Manea Turda Cătălin Grigoraș

Sâmbătă 27 mai se va juca onewoman showul Teatrul sau…? cu Doina Șoproni, un amalgam de texte clasice despre situația actorului într-o țară care nu consideră cultura ca fiind una dintre prioritățile fundamentale.

Dacă e duminică, e vreme de spectacol și pentru cei mai mici dintre spectatori.  În 7 aprilie de la ora 11.00, Tour d’Art găzduiește MINU și valiza — atelier teatral de joacă și improvizație, coordonat de actrița Florina Florian și Ginuc Crișan. Iedul cu trei capre, Scufița roșie și Vodă Piper-cel mai recent spectacol din repertoriu,.sunt pe lista programului din luna mai. 

Biletele pentru spectacole pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete a teatrului situată în Piața Republicii nr.15 dar și online de pe site www.tnamt.ro.

Program mai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *