Ziua a doua la UNTOLD Dubai. Organizatori: 50.000 de participanți

Cooltura Esenţial

A doua zi a călătoriei în lumea fascinantă a universului UNTOLD Dubai a fost o experiență extraordinară pentru cei peste 50.000 de fani entuziaști ai festivalului. Mainstage-ul UNTOLD s-a transformat într-un loc al bucuriei și al emoțiilor intense, pe care toți cei prezenți le-au trăit alături de cei mai mari artiști și DJ ai lumii.

Set-ul live al lui  Tiesto a fost unul dintre cele mai așteptate momente din cea de-a doua zi a festivalului UNTOLD Dubai. Olandezul le-a mulțumit fanilor care au venit în EXPO City Dubai, iar DJ set-ul său a fost ca o o călătorie prin lumea producțiilor clasice și a celor mai recente release-uri incluse în albumul  „Drive”. Tiesto a fost entuziasmat de reacția fanilor care l-au așteptat la mainstage.

Unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, Hardwell a dus distracția la un alt nivel, cu un show exclusivist, plin de energie. Un adevărat vrăjitor al sound-ul big room house combinat cu elemente din tech, trance și techno, Hardwell a inclus în set-ul său și o piesă în premieră, producție la care a colaborat cu Armin van Buuren.

Fiecare moment de Mainstage-ul UNTOLD Dubai a reprezentat o oportunitate de a crea momente unice și de a experimenta magia muzicii. Unul dintre artiștii care a generat euforie în a doua zi a festivalului UNTOLD Dubai a fost Badshah. 

Premiat  un premiu în cadrul cadrul Punjabi Music Awards, pentru cel mai bun duo/grup și cea mai ascultată piesă a anului, artistul cu origini indiene a fost extrem de fericit pentru ceea ce a trait alături de fani la primul mega festival de muzică din Dubai.  

Germanul Tujamo a fost primit pe scena principală a festivalului  UNTOLD Dubai, iar faniicare i-au fost alături până dimineață. 

În cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD Dubai, cei care vor ajunge in faimoasa locație EXPO City, se vor bucura de show-urile unor artiști precum: Major Lazer Soundsystem, G-Eazy, Don Diablo, DJ Bliss și mulți alții. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *