Zilele Castelului Bánffy vin cu multe noutăţi

Categorii: Actualitate
Etichete: Bannfy, castel, Cluj, Festival

Fundaţia Transylvania Trust organizează în perioada 30-31 august cea de a XIII-a ediţie a BAROCK. Zilele Castelului Bánffy de la Bonţida.

 Cheia longevităţii evenimentului constă în alăturarea unor activităţi şi manifestări care să vină în întâmpinarea unui public eterogen. Faţă de ediţiile precedente, anul acesta vine cu noutatea târgului de carte IDEA, a târgului pentru adopţii de animale, a spectacolelor de teatru şi a picnicului la castel.

 Din program nu vor lipsi proiecţiile de filme, expoziţiile, concertele de muzică, demonstraţiile hipice sau ateliere de meşteşuguri tradiţionale. Zilele Castelului Bánffy se adresează întregii familii, de aceea copiii se vor putea delecta cu teatru de păpuşi, diverse jocuri şi activităţi susţinute de partenerii tradiţionali ai Fundaţiei.

 

Concertele programate pentru după-amiază şi seară vor fi susţinute de către Theory of Mind, Loose Neckties Society, Ternipe, Urma, NemEz, Natif, Intim Torna Illegál, Robin and the Backstabbers.

 Barock. Zilele Castelului Bánffy Bonţida este evenimentul cultural care pune în valoare patrimoniul istoric şi oferă comunităţii oportunitatea de a înţelege şi a se bucura de o clădire monument.

 Evenimentul este finanțat de Programul-cadru Cultura al Uniunii Europene – Agenția Executivă pentru Educație, Audiovizual și Cultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.