„WAW-Woman’s Art World”, expoziție în Serele Grădinii Botanice

Vizual
Luni, 28 mai 2018, de la orele 17:00, are loc vernisajul expoziției „WAW-Woman’s Art World – Part 4: Organic Cathedral”, proiect cultural inițiat și prezentat de către artista Sabina Elena Dragomir în Serele Grădinii Botanice „Alexandru Borza” Cluj-Napoca.
 
Proiectul ”Organic Cathedral” (Catedrala Organică) face parte din seria inerentă a mișcării WAW și își găsește forma într-un context neobișnuit pentru prezentarea unei expoziții de artă.
În acest caz, este aleasă grădina botanică, mai concret locația serelor, unde lucrările artistelor, provenind din diferite domenii ale artelor vizuale, intenționează să combine cercetarea artistică feminină cu natura și materialul organic.

 
Artiste:
Bozga Elvira (pictura/sunet), Dragomir Sabina Elena (pictura), Brișan Bianca (pictura), Pop Teodora(pictura), Roman Andra (sunet), Roșca Axenia (instalație)
 
SpatialRhythms este un proiect ce urmărește crearea unei muzici organice, vii, bazate pe găsirea unui ritm comun al persoanelor implicate, un grup format din femei pasionate de muzică și de capacitatea acesteia de a aduce oamenii împreună. Folosind diverse instrumente de percuție din cultura africană și cu corzi (kora, vioară), Theo Trișcă, Diana Luiza Mocăniță, Irina Bardoczi și Lisa de Meester ne vor ghida într-o călătorie în care comunicarea se realizează spontan, prin intermediul sunetelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *