Spatiul de tip artist- run din Cluj- Napoca, Camera, aflat pana de curand in Centrul de Interes va inaugura vineri 31.03, de la ora 18:00 o locatie noua in centrul orasului, pe strada Albert Einstein nr. 6 cu expozitia Share, Tag or Dye.

Expozitia care va fi deschisa in noul spatiu se numeste Share, Tag or dye.

Share, Tag or Dye, proiectul derulat de Asociația Fotografică Allkimik în colaborare cu Asociația Culturală Marginal, revine cu o a doua ediție între martie – septembrie 2023 și cinci expoziții colective care vor avea loc atât în România, cât și în Spania, la Barcelona, în cadrul Experimental Photo Festival. Proiectul Share, Tag or Dye Again (re)deschide discuția despre social media ca mediu de consum pentru artă și sondează cât timp petrec artiștii promovându-și lucrările în aceste medii vs. timpul petrecut pentru creație.

Parteneri culturali: Alternative Photography, Experimental Photo Festival, Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Textile și Pielărie, Lapsus, 2/3 galeria, Camera, Borderline Art Studio și VAGon – spațiu in(ter)disciplinat.

Camera este primul spatiu din tara dedicat exclusiv fotografiei si isi desfasoara activitatea din 2017 avand un istoric cu expozitii atat internationala cat si nationale. Camera are ca directie si promovarea artistilor tineri din Romania care folosesc mediul fotografic in demersul lor artistic. Initiatoarea proiectului Camera este artista Irina Dumitrascu Magurean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *