VIDEO. Inna, dezvăluiri IMPORTANTE la Untold, după un concert incendiar

Categorii: Cooltura

Inna, cântăreața din România recunoscută la nivel internațional, a susținut un concert incendiar în prima zi de Untold, înainte de deschiderea oficială.

Ulterior, în cadrul unei conferințe de presă, Inna a dezvăluit câteva dintre planuri ei de viitor, colaborări cu artiști internaționali, dar și din România și a discutat despre cum festivalul Untold a influențat cariera ei muzicală. 

„Untold este festivalul la care îmi doresc mereu să ajung. Publicul a fost mult mai numeros și mult mai energic decât cel de anul trecut. Untold este încă unul dintre festivalurile mele preferate și chiar dacă anul acesta am fost pentru prima dată la TomorrowLand, Untold rămâne în top. Publicul este extraordinar, artiștii la fel. M-a influențat mult Untold în bine și o va face cât timp îl vom mai avea. Trebuie să mărturisesc că pe mine mă bucură foarte mult și socalizarea care se întâmplă în spatele scenei, cu ceilalți artiști. Noi aici ne întâlnim, ne împrietenim și ulterior facem colaborări minunate”, a mărturisit artista. 

Inna a transmis că în aceste momente lucrează la o melodie cu DJ-ul australian Timmy Trumpet, dar și la un proiect complet cu Deliric. 

„Pregătesc o colaborare cu un DJ care a fost anii trecuți la Untold, Timmy Trumpet. Va fi o piesă foarte tare. De asemenea, eu și Deliric pregătim un material împreună. Va fi ceva deosebit, dar pentru că amândoi suntem pretențioși, va mai dura”, a adăugat artista. 

De asemenea, Inna a spus că muzica a evoluat în ultimii ani, iar platformele de streaming încurajează artiștii și îi ajută să intre în contact cu fanii lor.

„Cred că showbizul este în funcție de interesul pe care ți-l dai și în funcție de capacitatea de a te adapta la ce este nou. Nu mi se pare că este o involuție în ceea ce privește muzica. Din contră, atât pe plan internațional cât și național, muzica a evoluat foarte mult. Platformele ne ajută să evoluăm. Acum nu mai contează dacă ai o piesă care este hit sau nu. Știi că ai fanii tăi pe spotify sau pe Apple Music și cânți pentru ei, sunt fanii tăi, ei te-au adus acolo. Este minunat ce se întâmplă în industria muzicală. I love it”, a mai spus Inna. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.