Bogdan Mirică, regizorul și scenaristul serialului de succe al HBO, ”Umbre” și al filmului ”Câini” revine pe marile ecrane cu un nou film de lungmetraj, un thriller noir inspirat dintr-un fapt real: BOSS se lansează în cinematografele din România pe 21 aprilie, distribuit de Bad Unicorn.

Proiecție specială în prezența echipei, pe 20 aprilie la Cinema Victoria

BOSS, cel de-al doilea lungmetraj al regizorului Bogdan Mirică, un thriller noir inspirat dintr-un fapt real, cum nu s-a mai văzut pe marile ecrane, intră în cinematografele din România. 

Regizorul Bogdan Mirică, împreună cu actorii Laurențiu Bănescu și Ioana Bugarin, vor fi alături de publicul din Cluj joi, 20 aprilie, de la ora 20:00, la Cinema Victoria. Bilete sunt deja în vânzare la casierie și pe site-ul cinematografului: shorturl.at/tKMVZ.

De la regizorul și scenaristul serialului de succes ”Umbre” și al filmului ”Câini”, BOSS surprinde alienarea resimțită de un individ care trăiește anonim printre semenii săi, într-o societate în care orice contact, oricât de nesemnificativ, este de fapt un raport de forțe și doar cel mai puternic supraviețuiește.

Trailerul AICI

Din distribuție fac parte alături de Ioana Bugarin și Laurențiu Bănescu, Sergiu Costache, Toma Cuzin, precum și regretatul Teodor Corban, în unul din ultimele sale roluri. De altfel, Teodor Corban este singurul actor care a jucat în toate filmele regizate de Bogdan Mirică, BOSS fiind ultimul dintre ele.

BOSS îl urmărește pe Bogdan (Laurențiu Bănescu), un șofer de ambulanță metodic și inteligent, care participă la un jaf armat alături de alți trei bărbați pe care abia îi cunoaște. Deși inițial pare că cei patru vor scăpa neprinși, lumea lui Bogdan se răstoarnă dramatic când începe să suspecteze că unul dintre ei manipulează ancheta poliției. Pornește într-o investigație proprie obsesivă, în încercarea de a dezgropa identitățile complicilor săi. Pe măsură ce descoperă noi detalii, se adâncește tot mai mult într-o spirală a fricii și a paranoiei.

BOSS aduce pe marile ecrane un gen care lipsește cu desăvârșire din cinematografia românească: thrillerul. În ciuda filonului polițist, BOSSni se dezvăluie treptat, ca un film  totodată subiectiv și introspectiv, un comentariu social despre alegerile care izvorăsc din dorințe ascunse și conflicte lăuntrice, mândrie, patimi, taine, ego, vise neîmplinite și demoni interiori.

Pentru cei care ratează filmul în avanpremieră, acesta se poate vedea în cinematografele din toată țara din 21 aprilie, distribuit de Bad Unicorn. 

Dacă vrei să fii BOSS, nu rata ocazia de a participa la una dintre proiecții. 

***

Noutăți, programul evenimentelor din țară și povești din culisele filmărilor vor fi postate p epagina de Facebook a filmului.

Programul complet al proiecțiilor BOSS din Iași și din toată țara poate fi consultat aici: https://badunicorn.ro/film/boss 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *