„Usturoi”, o poveste simpatică turnată la Cluj şi în Ardeal, va avea premiera la TIFF 2014

Categorii: Esenţial
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Mult aşteptatul film „Usturoi”, o pelicula independentă, turnată la Cluj şi în Ardeal, va avea premiera la TIFF, anunţă pe blogul său, scenaristul Radu Băzăvan cunoscut în blogging ca şi Groparu datorită blogului de succes groparu.ro.

Am aşteptat până am primit confirmarea 100% oficială. Aşadar joi, 5 iunie 2014, la ora 21:30, la Casa TIFF va avea loc premiera internaţională a filmului Usturoi”, a scris Băzăvan.

El aduce şi o serie de argumente în favoarea filmului, pe groparu.ro :

Ce avem? Păi să vă spun ce avem:

– doi prunci minunaţi, Darius Stoica şi Sebastian Topan, care fac un rol extraordinar. Copiii noştri sunt fantastici!
– un film haios. Da, un film haios, la care se râde, făcut aşa cum ne place nouă, nu serioşenii de care se cer la festivaluri, nu abordare postmodernă a neocolonialismului ante-nuclear bullshit, un film necomercial, sincer, fără întortocheli şi chiar fain (posibil ca, dacă nu aş fi scris eu povestea, scenariul să fi ieşit chiar şi mai fain!)
– o imagine de oglindă, peisaje ardeleneşti, filmări din dronă (mulţumim, Matei Pleşa, încă o dată!) şi cadre cu Clujul şi cu Transilvania de îţi stă inima-n loc (inclusiv filmare în pălincie, hehe!)
– o muzică de stă lumea-n loc (două găşti de muzicieni olandezi, vreo 6 muzicieni din Sălaj, ba chiar şi o manea!) şi, la pièce de résistence,
– în premieră mondială, gypsy rap. Cântat de Villy.  BUG Mafia ring a bell? ” a scris Băzăvan.

Iată trailerul filmului:

Usturoi Teaser 2 ‘Runaways’ from E-Motions Films on Vimeo.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.