Teatrul de Păpuși ”Puck” a jucat la Crasna. Vezi care sunt spectacolele la Cluj

Actualitate Teatru

Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca încheie în curând o săptămână cu spectacole desfășurate în fiecare zi, atât la Cluj cât și la Crasna (județul Sălaj).

În weekend, cei mici sunt așteptați la spectacolul „A kíváncsi elefántkölyök”/„Elefănţelul curios”, sâmbătă, 19 martie, de la ora 11 și „Pălăria buclucașă” duminică, 20 martie, de la 11 și 12.30.


Primul spectacol al săptămânii a fost „Crăiasa Zăpezii”, în regia lui Traian Savinescu (luni, 14 martie), urmat de „Pălăria buclucașă”, în regia lui Rachel Warr (marți, 15 martie, joi, 17 martie și vineri, 18 martie). Miercuri, 16 martie, micuții din localitatea Crasna s-au bucurat de spectacolul „Dănilă Prepeleac”, în regia lui Traian Savinescu. În aceeași zi, la sediul Teatrului „Puck” a fost prezentat spectacolul „Turnuleţul”/„ A tornyocska”, în regia lui Jakab Ildikó.
Povestea unui elefănțel prea curios
Sâmbătă, 19 martie, de la ora 11, este programat spectacolul „A kíváncsi elefántkölyök”/„Elefănţelul curios”, după R. Kipling, în regia lui Koblicska Kálmán, într-o nouă versiune scenică semnată de Varga Ibolya.
Simpaticul elefănțel tulbură liniștea animalelor din junglă punând prea multe întrebări. Ca urmare, este alungat și trece printe multe aventuri. Până la urmă, ajunge să se întoarcă acasă mai înțelept și recâștigă încrederea animalelor.
În distribuție: Giriti Réka, Patka Ildikó, Pünkösti Laura, Balogh Dorottya, Csortán Márton, György László și Urmánczi Jenő.
Spectacolul este prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.
„Pălăria buclucașă” este povestea incredibilă a unui tată și a fiicei lui, ale căror vieți se schimbă în ziua în care o pasăre își face cuib într-un loc neobișnuit… Viața le este dată peste cap, dar le schimbă și felul în care privesc lumea. Spectacol nonverbal, dar plin de emoții și înțelesuri.


Duminică, 20 martie, de la orele 11 și 12.30, va fi prezentat spectacolul „Pălăria buclucașă”.
Proiectul acestui spectacol este conceput de Rachel Warr din Marea Britanie, după o poveste de Tohby Riddle. Andra Ștefan, regizor asistent, împreună cu actorii Andreea Roxana Bolovan, Dana Bonțidean, Ionuţ Constantinescu și Ion Iurcu, sub îndrumarea lui Rachel Warr, alături de compozitorul Simon Roth și scenografa Elena Ilaș au construit un spectacol sensibil și delicat, în care spectatorii vor descoperi o perspectivă inedită asupra ritmului vieții.
Dincolo de tumultul și agitația din fiecare zi, cei doi protagoniști ai piesei descoperă, alături de spectatori, dimensiunea interioară a vieții, sentimentele simple și lucrurile cu adevărat importante.
Astfel, vorbim de un spectacol nonverbal, dar plin de emoții și înțelesuri.
Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste cinci ani.


Cum se achiziționează biletele
Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la final de săptămână costă 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.
Spectacolele care au loc de luni până vineri au bilete la prețul unic de 10 lei.
Abonamentul  cuprinde șase intrări, la prețul de 60 de lei.
Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.
Accesul se face în continuare cu o rezervare prealabilă. Rezervările pentru spectacolele Teatrului „Puck” se pot face online AICI
Chiar dacă restricțiile impuse de pandemie au fost ridicate, le recomandăm spectatorilor Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca să poarte mască de protecție în sala de spectacole, din grijă pentru ei și cei din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *