Summa, expoziția de instalații care provoacă reflecții asupra alegerilor și asumării, deschisă la Cosmic House

Categorii: Actualitate, Vizual

The Cosmic House organizează expoziția Summa, unde vă veți putea întâlni cu instalații semnate Adrian -Florin Marc.

Expoziția va fi găzduită de galeria din str. General Eremia Grigorescu nr. 106, începând cu data de 8 aprilie și va fi deschisă publicului până în data de 18 aprilie 2022. Vernisajul va avea loc în data de 8 aprilie de la orele 18.00.

Prin lucrările sale Adrian Florin Marc provoacă publicul să reflecteze la noțiunile de oscilație, alegeri, consecințe, echilibru și asumare. Alegerile noastre sunt traduse în fapte, în acțiuni. Este necesar să interogăm natura și premisele acestor alegeri, să înțelegem traseul acțiunilor care decurg din acestea și, mai ales, să medităm asupra efectelor acțiunilor noastre individuale și colective, care însumate au ca rezultat realul pe care-l trăim.

Expoziția reunește obiecte de dimensiuni mari și instalații pe care artistul le-a conceput și prelucrat folosind mijloace de exprimare și redare plastice foarte variate precum EPS, PUR, Poliuree. Dar nu lipsesc nici apa, ovăzul, grâul și rășinile completate de sunet și lumini.

Până în data de 8 aprilie, un fragment din lucrarea (OUR) ORIGIN poate fi văzut la intrarea Iulius Mall. Ulterior, acesta va fi reintegrat într-o instalație cu același titlu, care va deschide traseul expozitional la The Cosmic House.

Ulterior vernisajului, expoziția va putea fi vizionatã în intervalul 18.00-22.00, numai pe bază de programare, efectuatã cu o zi înaintea vizitei.

Foto Lucrare Anul DOI | Florin Adrian Marc, Toma Bărbulescu și Adelina Laura Bulibașa.