Spectacolul „Don Quijote”, din nou pe scena Teatrului ”Puck”

Esenţial

Una din cele mai recente producțiia le Teatrului de Păpuși„Puck”, spectacolul „Don Quijote”, după Miguel Cervantes, va avea o reprezentație duminică, 22 ianuarie, de la ora 12.30.

Totodată, sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora11, este programat pe aceeași scenă spectacolul„Palkóés Panna”/„Palkó si Panna”,în regia Laurei Pünkösti.

Don QuijotE merge până la absurd în numele cavalerismului. Neclintit și posibil nebun,alături de partenerul său credincios, Sancho Panza, eroul nostru luptă cu îndrăzneală împotriva unor rele imaginare,pentru a-și dovedi valoarea. Această adaptare este o alegorie dinamică și puternică a proiecțiilor minții naive a eroului, pentru a-și crea lumea perfectă, dar efemeră. Scenografia este semnată de Elena Ilaș, iar sculptura de Florin Marin. Distribuția: IonuțConstantinescu, RaduLărgeanu, Ramona Atănăsoaie, Andreea Bolovan, Ion Iurcu, Iulian Lungu, Călin Mureșan, Angelica Pamfilie, Adina Ungur, Robert Trifa,

Spectacolul va fi prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de zece ani.Premiera acestui spectacol a avut loc în toamna anului 2022, în cadrul Festivalului Internațional „Puck”. De asemenea, cei mici sunt așteptați la spectacolul „Palkó és Panna”/„Palkó si Panna”, în regia Laurei Pünkösti. În centrul atenției se află doi copii: Palkó și Panna.Palkó este un băiețel blond, cu părul zburlit, iar Panna este o floare născută din stele. Pe parcursul spectacolului-dedicat micuților cu vârsta de grădiniță-cei doi copii poartă pe aripile vântului fantezia spectatorilor, demonstrând că poveștile cu regi nu și-au pierdut magia. În distribuție: Patka Ildikó, Mostis Balázs și Kötő Áron. Regia este semnată de Pünkösti Laura, asistent regie este Giriti Réka, scenariul original(după povești scrise de PatkaI ldikó) este realizat de Szakács Kincső, scenografia de Elena Ilaș, iar muzica de Kötő Áron.Spectacolul este prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

Cum se achiziționează biletele

Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de Păpuși„Puck”din Cluj-Napoca la final de săptămână costă 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți. Spectacolele care au loc de luni până vineri au bilete la prețul unic de 10 lei. Abonamentul cuprinde șase intrări, la prețul de 60 de lei.Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole. Rezervările pentru spectacolele Teatrului „Puck” se pot face online, accesând linkul următor: http://puckpuppettheatre.eventbrite.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *