În ultima săptămână din aprilie iubitorii de teatru independent sunt așteptați la ZIZ – Art and Social Area (Strada Paris Nr.5 ) să se bucurăm de texte bune. Compania de teatru independent ”Texte bune în locuri nebune” a pregătit 5 spectacole, 9 reprezentații și o surpriză: un nou text pe care vre să îl împărtășească cu publicul.

Aproape 50 de actori tineri sunt gata să vă însoțească prin diferite timpuri istorice și nu sunt singuri în acest drum. Au alături basme, scrisori, mărturii, poeme – unele șoptite, altele spuse răspicat.

Program spectacole & Bilete

Pentru persoanele care și-au achiziționat abonamente la Texte bune la Ziz, pașii de urmat sunt:

– abonamentul asigură 5 intrări la spectacolele din perioada 24-30 aprilie;

– în mail-ul de confirmare a abonamentului, ați primit un cod;

– intrați pe link-ul fiecărui spectacol la care doriți să participați;

– la pasul 3, introduceți codul primit în mai-ul de confirmare a abonamentului;

repetați acești pași pentru fiecare spectacol;

– ulterior, veți primi pe mail biletele pentru fiecare spectacol în parte.

Texte bune în locuri nebune a plecat din underground-ul clujean, mai precis din atmosfera nebună și boemă din Insomnia și își propune să călătorească artistic prin diverse spații neconvenționale din Cluj și din țară. Spectacolele noastre pun în primul rând accentul pe textele care conţin un fior dramatic dar care nu sunt scrise pentru scenă: pagini obscure din literatură, experimente literare sau chiar fragmente din marea literatură. Nu doar cartea scrisă va fi sursa principală de inspiraţie, ci, mai degrabă, cuvântul în sine (cuvântul care distruge, care creează, cuvântul ironic, dar şi cel care are nevoie de apărare), spune actorul și regizor Ionuț Caras, fondator ”Texte bune în locuri nebune”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *