Actrița Éva Imre de la Teatrul Maghiar este nominalizată la Premiul UNITER. Festivalul Internațional de Teatru ”Interferențe„ primește Premiul de Excelență „Ion Caramitru”!

Categorii: Teatru
Etichete: Cluj, teatru

Actrița Éva Imre este nominalizată la Premiul UNITER, Festivalul Internațional de Teatru Interferențe primește Premiul de Excelență „Ion Caramitru”, transmite Teatrul Maghiar de Stat Cluj-Napoc!

Uniunea Teatrală Română (UNITER) a anunțat recent nominalizările la premiul UNITER al anului 2022.

Juriul de nominalizări alcătuit din Doru Mareș (critic de teatru), Maria Miu (scenograf), Victor Scoradeț (critic de teatru), Iris Spiridon (regizor) și Carmen Stanciu (teatrolog) au nominalizat-o pe Éva Imre pentru rolul Barbarul B. din spectacolul Tinerii barbari pe baza unui text de Miklós Vecsei H. și a improvizațiilor ale echipei de creație, regia Attila Vidnyánszky Jr., la premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal.

Senatul Uniunii Teatrale din România, pe baza propunerilor primite din partea teatrelor şi a propunerilor membrilor Senatului UNITER în cadrul celei de-a 31-a ediții a Galei Premiilor UNITER va acorda Premiul de Excelență „Ion Caramitru” Festivalului Internațional de Teatru Interferențe, organizat de Teatrul Maghiar de Stat din Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *