S-a vândut Hotelul Continental

Categorii: Actualitate, Clio

Hotelul Continental din Cluj a fost vândut omului de afaceri clujean Ioan Bene, conform publicaţiei online Ziardecluj.ro. Acesta a depus o ofertă de 5 milioane de euro pentru acest obiectiv important aflat în prezent în stare avansată de degradare.  Hotelul Continental din Cluj este administrat de o firmă de insolvenţă. Omul de afaceri Ioan Bene, patron al firmei SC Napoca Construcţii SA, a oferit o declaraţie pe această temă:

“Ma bucur ca am reusit sa fac această ofertă, în contextul crizei economice. Mă bucur şi că am această onoare de a reface acest simbol cultural al oraşului. Vreau să îi asigur pe toţi clujenii că această clădire va fi respectată până la ultima ţiglă. Voi reface prestigiul acestei clădiri minunate şi, cu modestele mele puteri, o să îi redăm hotelului Conti demnitatea de odinioară, ca să nu mai fie o carie imobiliară în inima oraşului”, a declarat Bene pentru Ziardecluj.ro

Hotelul Continental este una din clădirile – simbol ale Clujului de care se leagă o serie importantă de activităţi culturale cum ar fi înfiinţarea revistei „Gândirea”. În perioada interbelică a purtat numele de New York.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *