Primul mare eveniment dedicat educației în 2024 la Cluj-Napoca va avea loc, sâmbătă, 20 ianuarie, ora 09.30, la hotelul Radisson Blu.
Evenimentul este intitulat „Provocări și Soluții în Educația Contemporană” și este organizat de compania Camigo.
Evenimentul marcant va reuni experți în educație, părinți și lideri comunitari, într-o dezbatere vibrantă dedicată evoluției sistemului educațional. Discuțiile vor fi animate de speakerii de renume, Oana Moraru și Andreea Paul, care vor aborda teme importante, de actualitate, cum ar fi inovația, adaptarea și provocările educației moderne. Un aspect semnificativ care va fi dezbătut îl constituie explorarea soluțiilor eficiente pentru gestionarea provocărilor aduse de copiii cu comportamente provocatoare și nevoi speciale, într-un context marcat de evoluția digitalizării.

Speakerul Oana Moraru va susține prezentarea intitulată ”Cum își găsesc copiii drumul? Echilibrul între disciplină şi motivație personală” iar Andreea Paul va susține prezentarea ”De la ON-line la OM-line în educație„
Cine este Oana Moraru?
O pionieră în educație transformațională, un nume sinonim cu inovația în educație, este o personalitate marcantă pe scena educațională din România. Fondatoarea școlii private Helikon și a platformei Vocea Părinților, Oana este un consultant educațional de renume, cunoscută pentru abordările sale revoluționare și soluțiile concrete în fața provocărilor educaționale moderne. Prin experiența și viziunea sa, Oana aduce o perspectivă unică asupra echilibrului între disciplină și motivație personală în procesul educațional, un subiect esențial pentru părinți, educatori și toți cei implicați în formarea viitoarelor generații.

Cine este Andreea Paul (foto)?
Un vizionar în Educația Digitală, fondatoarea Inaco și a proiectului SMART LAB INACO, este o forță motrice în integrarea tehnologiei în educație. Recunoscută pentru pasiunea și dedicația sa în promovarea educației digitale, Andreea este o sursă de inspirație în adaptarea procesului educațional la cerințele erei digitale. Laureată cu premiul pentru „Proiectul Educațional Inovator al anului 2021” la Avanti’s Awards Londra, Andreea aduce o perspectivă proaspătă și profundă asupra transformării spațiului educațional de la ON-line la OM-line, punând accentul pe umanizarea și personalizarea educației în era digitală.