Val de spectacole sold -out la Opera Națională Română Cluj. Cum explică managerul

Esenţial Operă

Luna ianuarie este una prolifică pentru Opera Națională Română Cluj. Nu mai puțin de 6 spectacole sunt cu casa închisă ( sold-out ) în această lună, ceea ce este un succes de public și de încasări. La Operă, cel mai ieftin bilet costă 30 de lei iar cel mai scump 130 de lei, prețurile diferă în funcție de poziționare în sală. Abonamentele încep de la 60 lei și se duc până la 2500. La ambele categorii Opera acordă reduceri. Amănunte AICI

Clujul Cultural a stat de vorbă cu managerul Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, baritonul Florin Estefan, care recent și-a prelungit mandatul pentru alți… cinci ani. Reporterul l-a întrebat pe acesta cum își explică acest succes de casă și de public într-o lună rece de iarnă, în care publicul pare mai puțin predispus să participe la evenimente culturale.

”Opera clujeană se bucură într-adevăr de multe spectacole sold-out, iar noi suntem recunoscători publicului din ce în ce mai numeros! Motivele sunt diverse, iar succesul cred că se datorează vibe-ului bun pe care îl creăm, numărului tot mai mare de tineri care aleg să ne fie alături și comunicării deschise pe care o dezvoltăm în mediul online. Bineînțeles, invitații pe care îi aducem pe scena noastră – unii dintre aceștia aflați pentru prima dată în România, dar și calitatea spectacolelor programate contribuie într-o mare măsură la acest succes. Totodată, ne bucurăm să avem parteneriate cu instituții clujene importante, dar și parteneri media care ne sprijină cu multă deschidere în fiecare proiect.
Este un an care a început foarte bine pentru Opera română clujeană și sunt convins că vom reuși să continuăm în același ritm până la încheierea prezentei Stagiuni! Le transmit încă odată mulțumirile mele tuturor celor care aleg să ne fie alături!”, a comentat managerul situației de la Operă.

Estefan a mai informat publicul Clujul Cultural că a primit de la instituția de care aparține instituția, adică MinisteruL Culturii, fonduri în luna decembrie, în urma vizitezi ministrului Raluca Turcan la Cluj. ”Am cumpărat dotări, instalație de sonorizare modernă de care va beneficia și Teatrul Național dar și alte lucruri”, a mai spus Estefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *