Probleme cu cursele de autobuz la Electric Castle. Fanii au luat cu asalt gara din Bonțida în speranța că vor ajunge la Cluj mai repede

Cooltura

UPDATE: Organizatorii au recunoscut problemele, au renuntat la sistemul priority si au suplimentat autobuzele.

„Recunoaștem că timpul petrecut la cozi poate fi dificil. Și uneori este clar că e nasol.

De asemenea, știm că majoritatea dintre voi doriți să mergeți acasă cam în același timp și facem tot posibilul pentru a eficientiza fluxul, dar există ore de vârf care încă ne dau bătăi de cap. Am observat erorile și vom încerca să le rezolvăm după cum urmează:

  • Renunțăm la banda prioritară
  • Lucrăm cu autoritățile pentru ca traficul să fie cât mai fluid posibil. Rutele alternative sunt luate în considerare
  • Lucrăm la optimizarea procedurii de îmbarcare în autobuz. Vom crește ritmul de îmbarcare, prin redirecționarea traficului pe strada conectată la stația de autobuz.
  • De asemenea, puteți ajuta cumpărând biletul din timp. Semnalul telefonului poate deveni dificil atunci când sunt mulți oameni în același loc”, au transmis aceștia.

–––––-

Sute de „electrici” au luat cu asalt Gara Bonțida pentru a scăpa de coșmarul cozilor de la autocare din ziua trei de Electric Castle, relatează siteul generalist Eclujeanul.ro.

Cea de-a treia zi a festivalului Electric Castle a fost, din nou, un fiasco organizatoric la capitolul transport. Fanii au fost nevoiți să stea ore întregi la coadă pentru a prinde un loc în autocare în jurul orelor 3-5 dimineața, după încheierea show-urilor artiștilor de pe scena principală, iar sute de participanți au luat cu asalt Gara Bonțida pentru a ajunge mai repede la Cluj-Napoca.

Micuța gară a fost neîncăpătoare pentru avalanșa de fani dornici să evite statul la cozile interminabile de la autobuzurile puse la dispoziție de organizatorii Electric Castle.

O parte dintre cei prezenți au stat la coadă pentru a-și cumpăra bilet, însă s-au lăsat păgubași și s-au alăturat celor care s-au urcat în tren fără bilet. Nimeni nu a fost controlat din cauza inghesuielii.

Citiți întreaga relatare însoțită de fotografii și video pe Eclujeanul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *