Mitropolitul Andrei lansează în germană volumul „Spovedanie și comuniune”

Carte

Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, în colaborare cu Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, vă invită la un eveniment editorial găzduit de Muzeul Mitropoliei Clujului (demisolul Catedralei Mitropolitane), marți, 14 martie 2023, ora 19.00.

Cu acest prilej va fi lansat volumul Beichte und  Kommunion/Spovedanie şi comuniune al Înaltpreasfinţitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, carte tradusă în limba germană de teologul evanghelic dr. Jürgen Henkel, Profesor Honoris Causa al UBB. Volumul pune în evidenţă practica îndrumării duhovniceşti la Sfinţii Părinţi şi în Tradiţia Ortodoxă.

În cadrul serii vor lua cuvântul Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului și dr. Jürgen Henkel, de la Institutul germano-român pentru Teologie, Ştiinţă, Cultură şi Dialog, Ex Fide Lux din Nürnberg, Germania. Întâlnirea va fi moderată de către arhim. prof. univ. dr. Teofil Tia, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.

Evenimentul editorial va fi completat cu un moment muzical susținut de Corul de Cameră Psalmodia Transylvanica, dirijat de către pr. prof. univ. dr. Vasile Stanciu, directorul Școlii Doctorale „Isidor Todoran” a Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca. 

Cartea „Beichte und  Kommunion” a Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Andrei a fost lansată și la München și Nürnberg în anul 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *