MiniREACTOR revine în sală! Premiera spectacolului „Fereastra care n-avea somn”

Categorii: Teatru
Etichete: Cluj, MiniReactor, teatru

După o lungă pauză, MiniREACTOR din cadrul companiei de teatru independent Reactor din Cluj-Napoca se reîntâlnește față în față cu publicul printr-un spectacol pentru întreaga familie, care nu a fost prezentat până acum decât online.

Marți, 1 iunie ora 17:00, Vineri, 4 iunie ora 18:30 si Sâmbătă, 5 iunie ora 11:00 sunt datele spectacolelor.

Cu o durată de 45 de minute și recomandat copiilor cu vârsta peste cinci ani, Fereastra care n-avea somn spune povestea lui Ruxi, care, în noaptea dinainte de a împlini șapte ani, se gândește dacă să facă sau nu acest pas. Cum să faci să împlinești șapte ani, dar să ai voie în continuare să faci tot ce face un copil de 2, de 3, de 5 ani? Împreună cu prietena ei, Ruxi află marele secret al adulților și cum să aibă oricâți ani dorește.

Textul spectacolului este scris de Selma Dragoș și a fost declarat câștigătorul concursului de piese pentru copii organizat de MiniREACTOR la începutul anului trecut. Spectacolul este regizat de Dragoș Alexandru Mușoiu și îi are în distribuție pe Oana Mardare, Paula Maria Seichei, Bianco Erdei, Andreea Ajtai, scenografia fiind semnată de Lucia Mărneanu, iar muzica de Magor Bocsárdi.

Atât Fereastra care n-avea somn, cât și alte șase piese trimise în concurs au fost publicate în volumul START. Dramaturgie pentru copii, care poate fi citit online pe site-ul editura.liternet.ro.

Spectacol produs în cadrul programului cultural „START. Dramaturgie pentru copii”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Mai multe detalii despre programul MiniREACTOR puteți găsi pe pagina de facebook – https://www.facebook.com/mini.reactor sau pe site-ul www.reactor-cluj.com.        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.