”Ménage à trois”, o comedie savuroasă la Cinema Teatru Florin Piersic

Esenţial Teatru

”Ménage à trois”, o comedie savuroasă cu Grațiela Duban, Andrei Duban și Sorin Misirianțu, va avea loc pe 3 noiembrie,  la Cinema Teatru Florin Piersic!

Si asta nu e tot! 50 de bilete vor fi cu degustare de vinuri nobile, alese de la crama Villa Vinèa, de pe valea Târnavelor, vinuri extrem de apreciate pentru calitatea, savoarea și mineralitatea lor.

”Vin la teatru”, este un nou concept inițiat de Cinema Teatru Florin Piersic care dorește să îmbine două stări de bine generate de cele două concepte, într-una singură, magică, cu efect terapeutic imediat!  Este ceea ce avem nevoie la sfârșit de săptămână 

Așadar in data de 3 noiembrie, ora 18.00, degustare de vin, în cadrul bistro-ului La Mărgelatu, urmând ca la ora 20.00 să înceapă piesa de teatru, iar cine dorește poate continua degustarea chiar în timpul piesei de teatru). Cine nu dorește bilet la teatru cu degustare de vin, are posibilitatea sa-si achiziționeze bilet doar pentru teatru. 

Bilete AICI
Doi ziarişti faliţi (Andrei Duban și Sorin Misirianțu) vor să vândă un ziar cu un nume care ar putea fi chiar cel al destinului lor financiar – Colaps. Unul dintre ei iese cu o doamnă în vârstă care le închiriază apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. În apartamentul de vizavi se mută o tânără superbă (Grațiela Duban). Unul dintre ziariști face o pasiune nebună pentru tânăra vecină. Din acest moment, lucrurile se complică și situațiile comice se succed în cascadă. Piesa este o comedie irezistibilă, care reunește actori clujeni valoroși.


Distribuția:
Andrei Duban
Grațiela Duban
Sorin Misirianțu

Regia: Sorin Misirianțu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *