Leluț Vasilescu, bateristul trupei Compact, a murit

Categorii: Cooltura

Bateristul trupei Compact, Leluț Vasilescu, 66 ani, a murit, a anunțat colegul său de trupă, chitaristul Adrian Ordean, pe contul său de facebook. Muzicianul suferea de o boală incurabilă.

”Colegi de 40 de ani, am locuit 20 de ani in aceeasi cameră, am cântat în mii de spectacole împreună…acum simt un gol în suflet, dar sunt liniștit că a plecat într-o lume mai bună. Dragul meu prieten LELUȚ VASILESCU, drum bun!”, a scris Ordean.

Vasilescu a cântat în ultimii ani în trupa Compact condusă de fondatorul Costi Cămărășan, alături de Adrian Ordean.

”Sunt foarte afectat, a fost colegul meu de trupă atâția ani, am cântat împreună, sunt foarte trist, foarte afectat”, a comentat scurt Costi Cămărășan pentru publicul Clujul Cultural.

”45 de ani dedicati Formatiei Compact, 10 albume, mii de concerte, zeci de mii de oameni care te-au aplaudat si te-au indragit……Ai sa ne lipsesi Lelu, va vi foarte greu fara tine, povestile, glumele si mai ales stilul tau de a bate la tobe ,ne va lipsi. A fost o onoare sa impart 15 ani scena alaturi de tine. Dumnezeu sa te odihneasca in pace. Unicul tobosar al formatiei COMPACT, AUREL MEGASTAR VASILESCU”, a scris și Adrian Coco Tinca, bassistul trupei.

Paul Ciuci, care cântâ în trupa intitulată Paul Ciuci Compact, a postat o fotografie din perioada primei trupe în care cei doi au cântat, Telegraf din Câmpia Turzii.

”Dumnezeu să te odihnească, Leluț”, a scris chitaristul și compozitorul Paul Ciuci si a postat o poză din tinerețe.

Leluț Vasilescu în mijloc

Un mesaj a transmis și primarul orașului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, pe Facebook.

”Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu.

Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!

Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată.

În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul” Vasilescu!

Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.