Hodor din Game of Thrones: ,,N-aș bea cafea cu Donald Trump nici plătit!”

Categorii: Cooltura, Special
Etichete: Hodor, UNTOLD

Hodor, îndrăgitul personaj din serialul Game of Thrones, pe numele lui real Kristian Nairn face parte din a doua ediție a festivalului Untold. La conferința de presă, dj-ul în vârstă de 41 de ani a vorbit despre cariera lui de până acum și a răspuns relaxat tuturor întrebărilor.

IMG_9017

Kristian Nairn se declară un pasionat al muzicii house și spune că pasiunea pentru muzică i-a fost insuflată de către mama sa încă de la vârsta de trei ani:

,,Mama m-a dus prima oară la pian, când aveam trei ani și cam asta am făcut o bună perioadă de vreme. Apoi am descoperit că sunt pasionat de chitară și am făcut parte din mai multe trupe. Am fost destul de timid ca adolescent, iar muzica a fost modul meu de a mă exprima. Iubesc să fiu pe scenă.”

IMG_8982

El a mai menționat că la Untold vrea să-l vadă neapărat pe Armin van Buuren. De asemenea, el a mai spus că a avut foarte multe de învățat de la toți actorii din Game of Thrones. Întrebat dacă și-ar schimba numele de scenă în ,,Hodor”, numele personajului din serial, Kristian a răspuns râzând că nu.

Spre sfârșitul conferinței, Kristian a fost întrebat cu ce personalitate ar bea o cafea dacă ar putea alege pe oricine:

,,N-aș bea cafea cu Donald Trump, nici dacă mă plătește cu cinci milioane de dolari. Am și eu un suflet.” , a spus artistul stârnind râsete în sală.

IMG_9016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele știri