FOTO/ VIDEO Armin van Buuren, show până la ora șapte dimineața la Untold

Cooltura

Probabil cel mai așteptat headliner, dj-ul Armin van Buuren a făcut un spectacol de excepție, aflat a doua oară pe scena Untold. La finalul concertului de acum un an acesta a exclamat ,,România, ne vedem anul viitor!”, iar ediția aceasta a depășit așteptările fanilor. Cei prezenți în fața scenei principale s-au bucurat de un concert ce a ținut până dimineață, la care s-au adăugat impresionante jocuri de lumini, artificii și confetii.

DSC_0052

DSC_0172

Deși a întârziat aproximativ 30 de minute față de ora la care era trecut în program, Armin a intrat cu multă energie pe care și-a păstrat-o pe parcursul celor mai bine de patru ore de concert.

,,Untold e minunat! Și nu e minunat pentru că mă aflu eu aici, ci pentru că voi vă aflați aici. Să aud zgomot pentru voi!” a spus dj-ul, încurajând fanii să bată din palme și să sară o dată cu el.

DSC_0123

 

La jumătatea programului, Armin van Buuren a avut o nouă surpriză pentru fani. Și-a dat tricoul jos și l-a îmbrăcat pe cel al echipei naționale de fotbal a României, ediția specială dedicată Untold pe care era inscripționat și numele său. De asemenea, dj-ul  a fluturat în repetate rânduri și steagul României.

IMG_9495

DSC_0095

IMG_9155

IMG_9434

Petrecerea a ținut până în jurul orei șapte dimineața, dj-ul fiind vizibil încântat de experiența de pe scenă. La plecare Armin a surprins fanii, coborând în rândul lor. A alergat prin mulțimea de lângă scenă, i-a salutat pe cei din tribune, iar mai apoi a îngenuncheat în fața stadionului.

 

DSC_0247

IMG_9547

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *