Filme horror şi fantasy la Biertan

A 7-a Actualitate
Cea de a 2-a ediţie a Festivalului de Film Horror & Fantastic LUNĂ PLINĂ va alea loc în  perioada 14-18 august 2013, la Biertan, judeţul Sibiu. Este  unicul eveniment din Romania axat în exclusivitate pe cinema-ul horror şi fantastic, anunţă organizatorii.
Organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc, LUNĂ PLINĂ va oferi cele mai bune producţii horror şi fantastice, deopotrivă clasice şi moderne, filme care fie au devenit repere ale cinema-ului de gen, fie sunt pe cale să devină.
Vizionările vor avea loc în aer liber (Gradina Melies – 1000 de locuri si Cinema Vertigo – 400 de locuri) şi în interior (Sala Karloff – 120 de locuri si Studioul Ion Hobana – 180 de locuri).
Pe langa pensiunile traditionale din zona (http://lunaplinafestival.ro/content/cazare), cinefilii vor avea la dispozitie un camping modern, precum si un „cartier general”, situat in Piaţa Mare a oraşului.Cât costă biletele 

Fanii filmului horror şi fantastic vor putea opta pentru bilete unice la pretul de 8 RON (5 RON pentru localnici) cu taxa de campare de 10 RON pe noapte, sau pentru abonamente cu diferite valori:
Din 14 august – 70 RON abonament proiectii (100 RON cu taxa camping inclusa)
Din 15 august – 60 RON abonament proiectii (85 RON cu taxa camping inclusa)
Din 16 august – 50 RON abonament proiectii (70 RON cu taxa camping inclusa)
Primele 50 de abonamente pentru toată perioada cu campare inclusă sunt disponibile la preţul de 80 RON, iar urmatoarele 100 de abonamente – la preţul de 90 RON.
Abonamentele se pot achizitiona de pe siteul  www.biletmaster.ro.
Reamitim că prima ediţie a Festivalului de Film Horror & Fantastic Lună Plină a strâns, pe parcursul celor 3 zile de festival, 3000 de spectatori, cu 812 bilete şi 236 de abonamente vândute. Camping-ul amenajat pentru 400 de corturi a beneficiat de toate dotările necesare (pază, toalete, duşuri, magazin) şi de o terasă nou-nouţă – „La Tarus”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *