Emanuel Petran, fostul director al Teatrului de Păpuși ”Puck” a intrat în greva foamei. ”Voi merge până la capăt”. VIDEO

Categorii: Esenţial
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Emanuel Petran, fost director al Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, a intrat astăzi, 4 mai, de la ora 08.00, în greva foamei, care este o măsură extremă de protest.

„Voi sta cât este nevoie și voi dormi aici cât este necesar. Nu știu cât înseamnă asta, câteva zile, sau o săptămână două, vom vedea. Dar dacă nimeni nu mă va auzi aici, voi merge la București și de acolo la Parlamentul European. Nu se mai poate, și-au bătut joc de viața mea și vreau să se simtă responsabili pentru orice mi se va întâmpla în zilele de grevă! Un om care muncește în 2022 în loc să fie răsplătit este călcat în picioare, unde ați mai văzut așa ceva?”, a spus astăzi, în Piața Unirii, Emanuel Petran. 

Ieri acesta a susținut o conferință de presă iar în 1 mai a anunțat că intră în greva foamei acuzând o conspiratie împotriva lui.

Citește care sunt motivele invocate de Petran pentru gestul lui:

În lista cerințelor pe care le are pentru a opri scandalul Petran sustine ca a fost fortat sa apeleze la greva foamei din cauza unui sir de nedreptati din partea Consiliului Judetean, Justutiei, SRI, Politiei si unor fost angajati ai Teatrului. El cere demisia președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, cât și a vicepreședintelui Vakar Istvan și îi acuză că comisia de evaluare a proiectului de management a evaluat eronat prouectul sau cu scopul clar de a-l da la o parte. De asemenea, Petran a castigat in instanta faptul ca a fost evaluat incorect.

Ca reactie la anuntul fostului director, ieri, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean, l-a invitat să își depună un proiect de management si sa vina la concursul pe post.

Citiți revendicările lui Petran:

Teatrul de Păpusi e finantat de Consiliul Județean iar reactia președintelui Consiliului nu a intarziat.

Video Stiridecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.