De Ziua Îndrăgostiților, fiți ROMANTICO! Veronica Liberati și Jonathan Cilia Faro aduc senzualitatea muzicii italiene la Cluj

Cooltura

Pe 26 martie, de la ora 20:00, scena Casei de Cultură a Studenților se va transforma în cel mai ROMANTIC(O)loc din Cluj-Napoca. Se vor asigura de asta Veronica Liberati și Jonathan Cilia Faro, artiștii italieni care vor urca pe scenă, pentru prima dată împreună în România, și vor interpreta unele dintre cele mai iubite și romantice creații muzicale internaționale. Cei doi promit publicului clujean un spectacol de neuitat, un show de excepție, o experiență unică.

“Fiecare dintre ei se bucură de notorietate în cariera muzicală personală. Iar acum, când aceste două voci minunate vor împărți aceeași scenă, se anunță un spectacol cu totul special. Talentul celor doi va transforma acea seară de martie într-o amintire muzicală aparte”, spune Mira Sinca, organizatorul evenimentului. 

De la Vocea României, pe scena clujeană 

Veronica Liberati vine la Cluj-Napoca după prestația impresionantă pe care a avut-o la show-ul de televiziune Vocea României. Interpretarea piesei ”Bună seara, iubite!”, a Loredanei Groza și timbrul vocal special i-au impresionat pe toți cei patru jurați ai emisiunii. 

“Limba voastră este foarte frumoasă, pentru că este melodică. Atunci când cântaţi, devine muzică. Muzica în sine nu are naţionalitate şi inima ne duce peste tot în lume”, spune Veronica.

Parcursul artistic al Veronicăi Liberati este în plină ascensiune, în Italia fiind deja extrem de populară. A susținut concerte în Statele Unite ale Americii și în Canada, iar în Irlanda a fost distribuită în musicalul ”Poveste de dragoste”, pus în scenă la Dublin. 

Jonathan Cilia Faro, tenor de la 14 ani

Jonathan Cilia Faro a fost cel mai tânăr tenor care a susținut o audiție și, ulterior, s-a alăturat Polyphonic Pentagram Choir, dirijat de Maestrul Peppe Arezzo, la doar 14 ani. Doi ani mai târziu începea cariera solo a extrem de tânărului și talentatului artist: avea doar 16 ani. Primul său album, ”Always close to me”, s-a vândut în peste 100.000 de exemplare. 

“Sunt foarte mândru de ce am realizat până acum, am clădit ceva cu adevărat spectaculos. Am demonstrat că, dacă există talent, dragoste și respect pentru muzică, atunci se pot întâmpla lucruri excepționale. Vreau să aduc opera în sufletele tuturor. Este o experiență pe care oricine trebuie să o trăiască măcar o dată în viață”, declara Jonathan Cilia Faro unei reviste americane de profil. 

Acum, tenorul american de origine italiană este cunoscut și apreciat în toată lumea și are colaborări cu mari nume din industria muzicii precum Alan Parsons, Michael W. Smith, Marc Martel sau Annalisa Minetti. 

IN LUNA IUBIRII, CONCURS CU PREMIU 2 BILETE

Până pe 24 februarie, organizatorii derulează pe pagina de Facebook, un concurs prin care cei care doresc să își impresioneze jumătatea, pot câștiga două bilete la cel mai romantic spectacol al primăverii. Detalii despre concurs, AICI.

BILETELE de acces la concert pot fi achiziționate online, de pe MyTicket.ro, Entertix.ro, IaBilet.ro sau din Librăriile Cărturești și Agenția Mira. 

Informații suplimentare pot fi solicitate la numărul de telefon: 0757643978.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *