Concert STING la Cluj. Program si reguli de acces

Cooltura Esenţial
Doar cateva zile au mai ramas pana cand marele artist britanic Sting  va reveni in Romania pentru concertul pe care acesta il va sustine la Cluj-Napoca. Show-ul este ultimul dintr-un turneu european ce promoveaza piese de pe noul album 57th & 9th si va avea loc pe 17 octombrie, ora 20.00,  la Sala Polivalenta, biletele fiind foarte aproape de epuizare, anunță organizatorii de la Emagic Entertainment București.
 
1 zi si doar cateva bilete mai au la dispozitie fanii Sting pentru a-si vedea artistul preferat anul acesta live, la Cluj-Napoca.
 
Ultimele bilete mai pot fi achizitionate de pe www.eventim.ro si din retelele afiliate, doar in categoriile in care s-au facut recent suplimentari ca urmare a unor modificari logistice la nivel de set-up. Acestea ofera locuri in diferite sectoare din tribune.
 
Pregatirile pentru concertul de marti sunt in toi, echipa de productie amenajand totul in cele mai mici detalii astfel incat sederea artistilor sa fie una cu atat mai placuta, chiar daca asta inseamna sa transforme una dintre incaperile Salii Polivalente intr-o bucatarie mobilata si complet functionala! Sting va veni alaturi de bucatarul personal, asa ca un spatiu special amenajat care sa-i permita acestuia sa pregateasca meniurile zilnice ale artistului este mai mult necesar. Nu trebuie sa lipseasca plitele, cuptoare, o chiuveta generoasa, plus mai multe frigidere si un congelator. In imediata apropiere a bucatariei va fi pregatit si un spatiu pentru servirea mesei pentru aproximativ 30 de persoane. Pe langa aceste doua spatii, alte 16 cabine vor fi amenajate in incinta Salii Polivalente pentru echipa artistului care insumeaza peste 70 de persoane, alti aproape 460 de oameni din echipa locala fiind implicati in organizarea concertului.
 
Program
Accesul pentru concertul de marti se va face incepand cu ora 18:00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmand ca de la ora 18:30, accesul sa fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 20:00, in deschiderea show-ului Sting, va canta Joe Sumner, Sting urmand sa isi incepa concertul in jurul orei 21:00.
Pentru evitarea aglomeratiilor la portile de acces, organizatorii recomanda spectatorilor sa vina din timp la concert, insa nu inainte de ora 18:00, ora deschiderii oficiale a portilor de acces.
 
 


Reguli de acces
Pentru intrarea in Sala Polivalenta, organizatorii recomanda utilizarea portilor de acces corespunzatoare zonelor in care sunt repartizate biletele achizitionate, portile urmand a fi semnalizate corespunzator.
Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii trebuie sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Fara act de identitate, accesul in spatiul de concert nu va fi permis.
 
In zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: bauturi si produse alimentare cumparate din afara perimetrului locatiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, umbrele, animale de companie, rucsacuri, casti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decat o coala A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. Locatia nu dispune de spatii pentru depozitare, de aceea organizatorii recomanda publicului sa nu vina cu obiecte interzise.
 
In zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar daca sunt insotite de reteta, scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor al acesteia si cu maxim o doza zilnica), insulina, spray inhalator pentru astm.
Organizatorii insista ca spectatorii sa lase acasa sau la masina toate obiectele considerate “interzise”, precum si rucsacurile, accesul cu astfel de bagaje fiind strict interzis, dar sa aiba asupra lor obiectele mai importante, spre exemplu medicamente speciale, cu reteta.
 
Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, participantii sunt de asemenea rugati sa se supuna controlului corporal amanuntit la cererea agentilor de securitate.
 

Alte informatii generale
Organizatorii recomanda spectatorilor ca, odata intrati in spatiul de concert, sa localizeze cea mai apropiata iesire de urgenta de sectorul in care au alocate biletele, iar apoi sa se bucure de spectacol.
Biletele ofera acces doar in sectorul pentru care au fost achizitionate. Spre exemplu, spectatorii care au locuri in tribune nu vor avea acces pe Teren – Acces General sau in Golden Circle.
 
Pentru anumite sectoare din stadion, spectatorii vor primi si cate o bratara pe care trebuie sa o pastreze pe toata durata spectacolului.
 
Odata iesiti in zona de concert, pentru a reveni la spectacol, spectatorii vor avea nevoie un alt bilet de acces. Acelasi lucru este valabil si pentru posesorii de bratari. Odata parasita zona de concert, se pierde posibilitatea de a reintra. Accesul la concert se va putea face din nou doar in baza unui bilet valid nou, care nu a mai fost scanat la intrare. Organizatorii atrag atentia si asupra faptului ca exista foarte multe categorii sold out, astfel ca, odata parasit sectorul in care biletul este alocat, este posibil sa nu mai existe locuri disponibile pentru a putea reveni in aceeasi zona.
Inregistrarea de orice fel a spectactolului este strict interzisa. Managementul artistului poate confisca orice aparat de inregistrare audio-video folosit astfel, detinut de participantii la eveniment.
 
In timpul spectacolului este posibil sa se foloseasca lumini stroboscop care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibila.
 
In incinta Salii Polivalente, fumatul este strict interzis, cei care nu vor respecta aceasta regula fiind pasibili de amenda.
 
Pe durata concertului, spectatorii isi vor putea lasa hainele groase, contra cost, la garderoba amenajata in incinta Salii Polivalente.
 
Biletul nu poate fi inlocuit daca este pierdut, furat sau distrus si este valabil pentru o singura intrare.
Biletul nu poate fi transferat catre o alta persoana sau revandut. Reproducerea biletelor este ilegala.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistarari video cu participantii la eveniment in scop promotional. Spectatorii isi cedeaza – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul concertului catre organizator.
 
Accesul cu copii
 
Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Insa daca parintii aleg sa vina insotiti de cei mici, o vor face pe propria raspundere, achizitionand bilete de acces si pentru acestia. Accesul in zona de concert se va face doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta. Totodata, recomandam parintilor sa le asigure copiilor casti de protectie. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult.
 
Jetoane pentru bauturi si mancare.
 
In incinta Sala Polivalente spectatorii vor avea la dispozitie bauturi racoritoare, apa si gustari. Toate bauturile vor fi servite numai la pahar. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie, distribuite in toate zonele de concert. In cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi rascumparate in aceeasi seara, de la casieriile din incinta, pana in ora 23:00.
 
Toate barurile, la fel si toaletele, vor fi amplasate pe inel, la etajele 1 si 2 ale Salii Polivalente.
 
Parcare
 
Publicul este incurajat sa vina la concert folosind mijloacele de transport in comun. Daca spectatorii aleg totusi sa vina cu masina personala, acestia sunt rugati sa apeleze la parcarile publice aflate in apropiere, parcarea Salii Polivalente nefiind disponibila pentru concertul de marti.
 
Bilete
Ultimele bilete se mai gasesc pe www.eventim.ro si in magazinele partenere, urmand ca, in ziua evenimentului, in limita disponibilitatii, acestea sa poata fi achizitionate de la casa de bilete a Salii Polivalente.
Pentru mai multe detalii ce pot aparea in perioada imediat urmatoare, urmariti site-ul: www.emagic.ro si pagina de facebook: www.facebook.com/EmagicRomania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *