Concert aniversar – 10 ani cu Ad Libitum Voices

Cooltura

Grupul muzical de pop-opera Ad Libitum Voices invită iubitorii acestui gen muzical la un concert aniversar pe 26 octombrie la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca. Evenimentul va marca 10 ani de existență a unui proiect muzical inedit. 

„Dragilor, de 10 ani suntem la volanul unui proiect muzical care ne-a oferit pe atât de multe provocări pe cât surprize și momente frumoase. În primul rând, vă mulțumim! Fără voi cu siguranță nu am fi ajuns aici. În al doilea rând…cum un astfel de moment nu trebuie trecut ușor cu vederea, vă pregătim o surpriză plină de energie, emoție și bucurie: Concertul aniversar – 10 ani cu Ad Libitum Voices. Simțim că am lucrat deja mai bine de 10 ani pentru acest eveniment și că a sosit timpul să ne revedem. Când? Pe 26 octombrie la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca.”, anunță Ad Libitum Voices.

Toți cei interesați pot opta pentru 3 categorii de bilete a căror prețuri încep de la 79 de lei. Special pentru fani, grupul a pregătit și o secțiune VIP care asigură atât acces la eveniment, cât și la o sesiune de tip Meet&Greet în care iubitorii acestui proiect muzical vor avea șansa de a-i cunoaște pe cei 4 membrii, în compania unor preparate și a unor băuturi alese. Zâmbetele, îmbrățișările și amintirile frumoase vor fi cu siguranță parte din acest moment.

Biletele pentru acest eveniment sunt în număr limitat și sunt disponibile online și în rețeaua iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-cluj-10-ani-ad-libitum-voices-77683

Despre Ad Libitum Voices

Ad Libitum Voices s-a format ca și grup muzical în noiembrie 2012, la Cluj-Napoca și este una dintre cele mai apreciate trupe de pop opera din România. Grupul este format din doi tenori, un bariton și un bas: Tiberius Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar și Cristian Ignuța, absolvenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, cu o bogată activitate artistică.

În ultimii ani, Ad Libitum Voices a concertat pe scene de prestigiu din întreaga țară, la București, Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov, Iași, Oradea, Timișoara și multe altele. Printre momentele reprezentative ale grupului se remarcă participarea la concursul X Factor 2017, unde grupul a ajuns în Marea Finală, deschiderea Semifinalei Eurovision România 2018 de la Salina Turda și participarea la Festivalul UNTOLD 2019, unde Ad Libitum Voices a concertat pe scena principală găzduită la Cluj Arena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *