UPDATE Atmosferă de zile mari la Electric Castle FOTO

Actualitate

UPDATE 2. Solista Akua Naru s-a dovedit impresionată de ce a găsit la Electric Castle şi a spus că va cânta o serie de piese de pe noul album!

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

UPDATE 2Barry Ashworth, liderul” trupei Dub Pistols, a spus presei  ca Electric Castle va deveni cu siguranta un eveniment de anvergură mondială, la fel ca Exit, unde artiștii se bat sa participe.  Dub Pistols, care au cantat in 2013 la Electric Castle, sunt deja anunţaţi pentru 2015.

intrae electric

––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 1. Tudor Negrea, directorul festivalului a declaraz la conferinta de presa: Nu ne vine sa credem ca a inceput festivalul, am lucrat un an cu mare pasiune. Asta ne caracterizează, pasiunea, avem stilul nostru, muncim, ne distrăm, comunicăm, e ca intr-o relatie, e foarte frumos. Eu nu discut de alte festivaluri, alti organizatori de evenimente. Vreau sa existe o iata a evenimentelor, vreau sa fie evenimente, sa creste toti impreun. La inceput ne-am asteptat sa fie 2-3000 de oameni, dar au venit 12.000! Anul asta vor fi 15.000 cred pe zi, sa vedem ce e pe la intrare. Oricum se anunta lume multa, noi nu am crezut ca va fi asa un succes”

……………………………………………………………………………………………………….

Mii de fani ai muzicii electronice au ajuns deja la Bonţida, la Electric Castle Festival. In zona de camping e deja aproape arhiplin. Comuna Bonţida profită la maxim de afluenţa de spectatori. Zeci de terase cu bere, mici, fructe isi asteapta musterii.

Pe scena mare deja concertele au inceput.

La ora la care transmitem sunt 25 de grade. Berea curge valuri

elctric 12

 

 

 

 

Vom reveni cu amanunte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *