ALTAR împlinește 33 de ani și susține un concert aniversar! Rockerii clujeni au pregătit un show surpriză!

Cooltura Esenţial

ALTAR 33 YEARS ANNIVERSARY are loc sâmbătă, 10 februarie, de la ora 20.00, de la clubu Form Space.
Îi veți putea vedea live în premieră pe aceași scenă atât pe ”extratereștrii” care au scris istoria începuturilor ALTAR în anii ’90, cât și pe ”galacticii” care continua saga formației în 2024! Trrupa pregătește un show surpriză pentru fani.

Despre Altar

Trupa de metal Altar s-a fondată in 1991 la Cluj-Napoca și s-a impus încă de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai remarcabile trupe rock românești, promotoare a muzicii de atitudine în România, cu un puternic impact social și priză la public datorită concepției muzicale deosebite, a mesajului și a aparițiilor scenice efervescente.
În repetate rânduri, ALTAR a fost desemnată drept cea mai bună trupă rock românească, iar activitatea formației reprezintă probabil cea mai importantă pagină din istoria scenei rock autohtone de după anii ’90. Alături de Compact, Holograf, Iris, Phoenix, Celelalte Cuvinte, Timpuri Noi sau Cargo, ALTAR este printre puținele formații cu o activitate susținută de peste 33 de ani în prima linie a rock-ului românesc, rămânând în continuare una dintre cele mai apreciate trupe rock din România.

Trupa are la activ o serie de albume de studio iar showurile sale live sunt explozive.

Biletele la concertul de sâmbătă le puteți găsi AICI 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *