XPN LIVE lanseaza o noua emisiune intitulata Expats in Cluj with Ingo Tegge (P)

Categorii: Actualitate, Clio

Cluj-Napoca găzduiește o mare comunitate de expati – mulți oaspeți internaționali sunt atrași de oraș pentru a studia, a lucra și a locui aici. Cunoscut drept „the Most Welcoming City of Europe”, Clujul are multe de oferit – dar, ca în orice alt loc, străinii pot trăi și aici niște provocări. Emisiunea Expats in Cluj invită oaspeții la interviuri de tipul walk-and-talk pentru a discuta despre relația lor cu orașul, poveștile personale pe care le trăiesc expatriații. La emisiune le cerem oaspeților noștri să ne împărtășească perspectivele lor, precum și anecdote și recomandări.

Interviurile sunt găzduite de Ingo Tegge, un cetățean german care locuiește în Cluj-Napoca de la începutul anului 2016 și care  este directorul Centrului Cultural German. El explică scopul Expats in Cluj astfel:

„Vrem să dăm voce tuturor străinilor care trăiesc în Cluj. Cred că fac parte din ceea ce face ca acest oraș să fie unul dintre cele mai interesante locuri din Europa de Est. Scopul nostru este să ajutăm populația clujeană să-și înțeleagă mai bine oaspeții străini, precum și să oferim recomandări și perspective colegilor expatriați.”

Noi episoade vor fi publicate în ritm bi-săptămânal pe canalul TV online XPN Live. Viitorii invitați vor fi oameni din mediul de afaceri, dar și din domeniul cultural, oficiali care reprezintă națiuni străine, studenți internaționali și cetățeni români care lucrează îndeaproape cu expatriații. 

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de informații suplimentare despre Expats in Cluj * * * * *

XPN Live este un canal TV online și o parte a platformei X Party & Networking (XPN). XPN Live realizează emisiuni pe diverse teme de interes pentru publicul clujean. Subiecte sunt diversificate precum educația în vremuri de pandemie, transformarea Clujului într-un Smart City sau necesitatea vânătorii. Printre invitați s-au numărat rectori universitari, antreprenori renumiți, reprezentanți ai autorităților locale și nu numai. Emisiunile XPN Live pot fi vizionate aici: www.facebook.com/xpnlive

&nbsp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.