VIDEO. Trupa dance ”Gaz pe foc” s-a reunit la UNTOLD după 20 de ani. Ce planuri au cei făceau senzație în showbizz

Categorii: Cooltura

Cei de la Gaz pe Foc s-au reunit după o despărțire de 15 – 20 de ani și susțin proiectul HOSPICE Casa Speranței, o fundație care a reușit să ofere până în prezent îngrijire paliativă pentru 45.000 de pacienți adulți și copii. Campania de strângere de fonduri se va desfășura în perioada august-octombrie 2022. Veți putea cumpăra bilete pentru a participa la concertele Gaz pe Foc (vom reveni cu detalii), 100% din contravaloarea biletelor urmând să fie direcționată către HOSPICE Casa Speranței. În plus, există deja și un număr pentru donații prin SMS (la 8864 cu textul TIMP), au anunțat cei de la Gaz pe Foc într-o conferință de presă.

Trupa a cântat pe scena principală a UNTOLD fiind o primă surprinză a festivalului.

”Ne-am simțit foarte bine deși nu e ușor să cânți după așa o lungă pauză. Nu ne-am văzut demult, suntem în profesii diferite dar am fost încântați că am cântat. Publicul a fost extraordinar. Unii chiar știau versurile de la piesa Adio, un hit al nostru!, a spus unul dintre componenții trupei.

Ei au lansat un single în această perioadă dar nu se gândesc la un album. ”E puțin probabil”, a spus Lucian Viziru, cel mai cunoscut membru al trupei.

Întrebați cum li se pare showbizz-ul românesc, industria muzicală autohtonă, cei patru componenți ai trupei reunite au spus că totul e schimbat, că muzica e nouă, de multe ori nu rezonează cu ea dar sunt mai multe posibilități ca în anii 2000 și se vede o profesionalizare. Ei au fost uimiți de amploarea pe care au luat=o festivalurile de la noi, în special Neversea si Untold dar si altele

Pe vremea noastră era un vis, au spus ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.