VIDEO Călin Pop (Celelalte Cuvinte) a lansat melodia ”Respect”

Categorii: Cooltura

Vocalistul şi chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, Călin Pop, a lansat vineri melodia „Respect” (feat Toni Dijmărescu & Flavius Suciu).

 

Sursa: Calin Pop/YouTube

„‘Respect’ este o nouă piesă din ‘Cutia cu secrete’. Viaţa este ca o luptă şi se poate asemui foarte bine cu căţărarea pe un masiv muntos, cucerirea unui munte. Piesa este o idee de a-mi arăta prinosul sau respectul pentru toţi cei – care nu sunt prea mulţi – care au mers, au luptat în viaţă în felul lor, drept, neabătut, adică au păstrat spiritul curat al onoarei şi al demnităţii”, a declarat Călin Pop, pentru AGERPRES.

Artistul a precizat că piesa face parte din proiectul personal „Cutia cu secrete” şi a fost realizată împreună cu Toni Dijmărescu şi Flavius Sudiu (DadiuStudio) iar clipul video îl are autor pe Sorin Toader.

El a amintit că în videoclip sunt imagini şi cu alpinistul timişorean Horia Colibăşanu.

„Video-ul a fost realizat de Sorin Toader, un puternic susţinător timişorean al meu şi al trupei. Am făcut împreună ideile, iar montajul l-a făcut o firmă din Timişoara”, a mai spus Călin Pop.

Melodia poate fi ascultată în playlistul „Rock românesc”, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/calinpopcc şi pe canalul de Youtube https://www.youtube.com/channel/UCzs9iTg2g6c0kUquE0OrwZQ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.