Formația clujeană de rock alternativ Vertical Ego lansează un nou EP pe 19 octombrie

Actualitate Cooltura Muzica

Pe data de 19 octombrie, pasionații muzicii rock de tip alternative, indie și nu numai au ocazia de a participa la lansarea celui mai nou material discografic al trupei clujene Vertical Ego.

Intitulat „Post Nud”, EP-ul reprezintă a doua lansare de acest tip a formației.

Evenimentul va fi găzduit de Flying Circus începând cu ora 20.00, fiind deschis de Marc Pocola înainte de concertul celor de la Vertical Ego.

Bilete pot fi achiziționate la intrare cu prețul de 30 de lei, dar și online (cu un preț redus, de pre-sale) în rețeaua Eventbook, la următorul link: https://eventbook.ro/music/bilete-vertical-ego

„Vertical Ego (Vert/Ego) este o trupă de rock alternativ din Cluj-Napoca, care încearcă să facă o conexiune cu publicul, punând accent pe sinceritate și diversitatea stilurilor prin care se exprimă. Muzica lor este inspirată din viețile lor de zi cu zi, cu toate emoțiile, poveștile și experiențele trăite de ei. Indiferent că stai la bere cu ei sau îi asculți cântând pe scenă, ei sunt aceiași. Hai și experimentează!”

1 thought on “Formația clujeană de rock alternativ Vertical Ego lansează un nou EP pe 19 octombrie

  1. Toata admiratia pentru osi fac piesele proprii si nu merg pe calea facila a coverurilor. Ii asteptam si la Bucuresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *