VIDEO Bastille și Bring me the Horizon, show în ultima zi de Electric Castle

Categorii: Cooltura, Special

Două dintre cele mai așteptate trupe la Electric Castle 2016, Bastille (stil muzical indie rock) și Bring me the Horizon (metalcore), au făcut show la Bonțida în ultima zi de festival.

Ziua a patra, una foarte rock,  a fost deschisă la ora 18.00 de cei de la Alternosfera, una din cele mai în vogă trupe româneşti de rock alternativ iar după concertul de succes al acestora au intrat pe scenă God is an Austronaut, o altă trupă de rock, şi aceasta cu un show apreciat.

Fanii au fluturat steagul tricolor pe parcursul ambelor concerte, fiind entuziasmați de spectacolul creat de trupe. Noroiul care s-a format în fața scenei principale în urma ploilor din ziua anterioară nu a fost un impediment, ci mai degrabă un motiv de distracție pentru toți tinerii care în ciuda a orice au continuat să se bucure de festival.

Foto Electric Castle
Foto Electric Castle

Trupa Bastille a înregistrat un succes enorm la numai trei ani de la momentul lansării: nr. 1 în UK Album Charts, zeci de nominalizări pentru premii și câștigători ai unui Brit Award. Fanii au  aclamat și au cântat împreună cu trupa care a mulțumit în repetate rânduri în limba română pentru primirea călduroasă:

 

 

Cei de la Bring me the Horizon au venit pentru prima dată în România. Ei combină rockul alternativ cu muzica electronică, presa din Marea Britanie spunând că sunt una dintre cele mai energice, populare și vizionare trupe din lume.

2

La rândul lor, au făcut show atât prin muzica, cât prin proiecțiile video și interacțiunea cu publicul, . ,Make some noise-Vreau să aud gălăgie!” a fost sintagma cea mai des întâlnită pe tot parcursul concertului:

 

 

bring me the horizon

Trupele au concertat în ultima zi, a patra, a Electric Castle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *