Let’s Rock! Vezi care sunt cele mai tari concerte rock din România !

Categorii: Cooltura, Special

Anul 2016 începe în forţă cu o atmosferă rock plina de suprize pentru fanii acestui gen, deoarece au fost anuntate concerte ale unor trupe semnificative pentru scena rockului international.

Valul european de rock va fi deschis in data de 3 aprilie de catre finlandezii de la Amorphis.

Amorphis-si-Textures-Under-The-Red-Cloud-World-Tour-la-Bucuresti-194009-MEDIUM

Headlinerii festivalului Metalhead Meeting 2015 revin din nou in Romania in cadrul  turneului  Under the Red Cloud.  Acest concert este organizat de  Metalhead.ro si face parte din warmup-ul pentru festivalul Metalhead Meeting 2016.

In deschiderea trupei finlandeze formata in 1990, va urca pe scena trupa  olandeza de metalcore, Textures. Pe langa aceste doua formatii, in cadrul concertului de la Arenele Romane va mai concerta si trupa Poem, o formatie de progressive metal din Grecia.

Concertul fiind intr-un cort incalzit, numarul de bilete este limitat la 1500 de persoane.

Pana la data de 2 aprilie biletele Acces General vor costa 70 de lei, iar cele de Golden Circle 100 de lei. Biletele pot fi achizitionate si in ziua concertului, insa doar cele pentru Acces General sunt in valoare de 80 de lei. Dat fiind faptul ca va fi sold out la bilete, iar numarul biletelor Golden Circle este limitat, va sugeram sa va luati biletele din timp, deoarece organizatorii specifica faptul ca biletele nu vor fi suplimentate. In format electronic le gasiti pe site-ul www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro, Magazinul Muzica,  Reteaua Say Shops (partener Orange), Magazinul V  Generation si Sun Plaza, Magazinele IQBox, Uman , Senia, Agentiile Perfect Tour, dar si in terminalele self-service  ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Mega Image din toata tara.

 

Death-DTA-si-Obscura-la-Bucuresti-101934-MEDIUM

Legenda Death vine în România!

Pe  data de  4 aprilie, ora 20:00   va canta pentru prima oara in Romania trupa americana  Death  DTA. Aceasta formatie de death metal  va concerta impreuna cu trupa germana de progressive metal, Obscura, la Arenele Romane. Acest concert este organizat tot de catre revista Metalhead.ro, fiind totodata un concert de warmup pentru festivalul Metalhead Meeting 2016. In plus, la deschiderea concertului vor mai canta si trio-ul de progressive extreme metal  Illuminati, trupa Taine, Coma si altii.

Ca sa va mai trezim interesul, fanii trupei Taine, cat si publicul de la acest concert, vor avea parte si de o supriza. Pretul biletului la acest concert variaza intre 65 si 80 de lei. Biletele care sunt in numar de 650 le puteti deja gasi pe www.iabilet.ro. Biletele vor costa  75 de lei pana in 4 aprilie. De precizat este faptul ca se pot achizitiona bilete si la locul concertului, insa la un pret de 80 de lei si in limita spatiului disponibil.

 

Concert-Ensiferum-la-Arenele-Romane-154522-MEDIUM

De asemenea, in  12 aprilie  vor reveni pe scena romaneasca trupa Ensiferum. Evenimentul incepe la ora 20;00 la Arenele Romane intr-un cort incalzit. Acest concert face parte din turneul “Return of the One Man Army” care va incepe la Ragnarok Festival si se va incheia la Berlin. Alaturi de trupa finlandeza vor concerta si italienii de la  Fleshgod Apocalypse.

Biletele la acest concert sunt de la 75 de lei ( earlybird) si 120 de lei (Berzekers) .Cele de 75 de lei  sunt de acces general si doar in numar de 100, iar cele de 120 de lei ofer locurile din fata scenei fiind in numar de 200 de bilete. La epuizarea biletelor earlybird vor mai exista inca un set de 200 de  bilete Acces General la pretul de 85 de lei, iar la epuizarea acestora de 95 de lei.

Biletele pot fi  achizitionate si in ziua si locul concertului cu pretul de 100 de lei in limita spatiului disponibil. Aceastea pot fi gasite  www.iabilet.ro sau in format fizic in reteaua iabilet.ro, Magazinul Muzica,  Reteaua Say Shops (partener Orange), Magazinul V  Generation si Sun Plaza, Magazinele IQBox, Uman , Agentiile Perfect Tour, dar si in terminalele self-service  ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Mega Image din toata tara.

O super trupă la Bucureşti

The Hollywood Vampires , super-grupul care a facut senzatie la Premiile Grammy anul acesta, vine in Bucuresti, la Romexpo, pe 6 iunie 2016.

Se poate numi o “vara incendiara” aceea in care ai ocazia sa-l vezi in carne si oase pe Johnny Depp, in rolul de rock-star fluturandu-si pletele , pe o scena imensa si stapanind chitara precum un adevarat zeu al muzicii. Acest vis va deveni realitate anul acesta, pe 6 Iunie in Bucuresti, la Romexpo, cand super-grupul The Hollywood Vampires format din Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry ( Aerosmith) va sustine un show exploziv in premiera in Romania. Este o onoare , dar si un moment unic pentru tara lui Dracula, avand in vedere ca o trupa precum The Hollywood Vampires vine la noi in acelasi an in care a performat la decernarea premiilor Grammy.

Grupul The Hollywood Vampires a fost infiintat de catre legendarul Alice Cooper în 2015. El i-a cooptat pe Johnny Depp si Joe Perry ( Aerosmith) pentru a sustine un concert la Festivalul Rock in Rio, din Brazilia, iar dupa succesul rasunator, acestia au decis sa porneasca in turneu incepand cu data de 24 Mai 2016.

Asadar, Phoenix Entertainment va invita sa va racoriti in aceasta vara cu un concert de proportii : The Hollywood Vampires, pe 6 Iunie, la Romexpo .

vampiri


Incepand de astazi, veti putea achizitiona bilete la toate categoriile, la pret promotional (Early Bird): Diamond Circle 439 ron, Golden Circle 249 ron, Normal Circle 149 ron. Acestea sunt disponibile in numar limitat. Dupa epuizarea lor, preturile vor fi: 459 ron la Diamond Circle, 279 ron la Golden Circle si 169 ron la Normal Circle.


Biletele se gasesc in reteaua Eventim si online pewww.eventim.ro.

 

                                                                              

 

 

Muse şi Maiden se întorc în România, la Rock the City Bucureşti!   Rock-The-City-2016-invitati-speciali-si-preturi-pentru-bilete-154936-MEDIUM

După multe zvonuri cum că cel mai bun festival rock romanesc a disparut deja de 3 ani, organizatorii ne surprind  in 2016 cu veşti  impresionante şi aduc din nou la viaţă mult asteptatul  Rock  The City.

Rock the City este cel mai mare festival rock din Romania, iar anul acesta revine in forţă cu cea de a saptea editie.

Festivalul din 29-30 iulie se va desfăşura în Piaţa Constituţiei,  se remarcă prin line-upul impresionant, alcătuit din trupe la care o mare parte din fanii rockului tânjesc să le revadă în Romania.

 

images

 

Headlinerii de anul acesta la Rock The City sunt Muse şi Iron Maiden.

Trupa de rock alternativ, Muse, o formaţie care ne-a încântat şi in 2007 cu prezenţa la Bucureşti, revine in cadrul festivalului Rock The City fiind headliner in data de 29 iulie.

Biletele pentru  prima zi a festivalului sunt în valoare de 162 lei earlybird,  Acces General 194,4 lei,  categoria gold 270 lei şi categoria diamond 356,4 lei.

download

Britanicii metalişti de la Iron Maiden, trupă legendară a stilului NWBHM, va reveni pentru a cincea oară la noi in ţară, fapt pentru care multi se aşteaptă la un show la fel de bun, sau mai bun decât cel din 2013 al trupei in România. Iron Maiden va fi headliner pe data de 30 iulie, zi  în care va promova cel mai  recent album al trupei “ The Book of Souls”.

Biletele pentru concertul Iron Maiden sunt in valoare de 145,8 lei earlybird, Acces General 172,8 lei, categoria gold 226,80 lei, iar categoria diamond 291,6 lei.

Totuşi, daca optăm sa vedem ambele formaţii avem şi opţiunea abonamentelor pe ambele zile. De asemenea, aceastea la fel ca şi biletele au preţuri diferite în funcţie de categoria aleasa. Astefel, abonamentele pentru earlybird sunt în valoare de 216 lei, categoria general 270 lei,  categoria gold 367,2 lei, iar categoria diamond 464,4 lei.

Rock şi la Cluj!

Anul 2016 pare a fi anul rockului, pentru că vin trupe mult aşteptate în ţară. Totuşi, alte nume mari din scena rock-ului care vor concerta şi la Cluj. Astfel, vor urca pe scenă britanicii de la Bring me The Horizon, trupă de deathcoreîn cadrul festivalului Electric Castle. Islandezii de la Sigur Ros, trupă de post rock sunt headliner tot la Electric Castel. Trupa de metalcore australiană Parkway Drive va concerta în cadrul festivalului Rockstadt Extreme Fest de la cetatea Râşnov, unul din cele mai aşteptate festivaluri din vară, în creştere mare de popularitate. De asemenea, se aşteaptă o nouă ediţie a festivalului We are rocking the City, al agentiei clujene de evenimente Amprenta, în luna august!

Ne pregătim deci de o vară plină de concerte şi care o sa ne lase in urmă doar cu  amintiri de nepreţuit!

Articol de Daria Moldovan şi Tiberiu Fărcaş

PS

foto de coperta cu chitaristul Adrian Smith, de la Iron Maiden, la Floreşti, judeţul Cluj, în 2010, The Final FrontierWorld Tour (c)Iconica, Imagistica

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *