Teatrul de Păpuşi „Puck” protestează împotriva mafiei din domeniu!

Actualitate Teatru

Conducerea Teatrului de Păpuşi „Puck” a luat la cunoştinţă faptul că există o serie de persoane care desfăşoară activităţi în domeniul artei păpuşeriei şi susţin spectacole de teatru de păpuşi folosind titulatura Teatrului „Puck” în mod ilicit.

Aceste persoane produc şi joacă piese de teatru pentru copii în Cluj-Napoca şi împrejurimile Clujului, manipulând publicul, făcând practic apel la instrumente de publicitate falsă, folosindu-se de imaginea consacrată a Teatrului „Puck” şi prezentând piese care nu sunt producții ale teatrului.

Acțiunile descrise mai sus contravin prevederilor din Legea nr 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, Legea nr.11/1991 privind combaterea concurenței neloiale și Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.

Noi, Teatrul de Păpuși „Puck”, garantăm un anumit standard pentru toate produsele noastre culturale.

Pentru a evita acest gen de activități şi implicit lipsa de etică, autencititate şi originalitate în sfera ofertei culturale de spectacole destinate publicului tânăr şi nu numai, rugăm părinţii, educatorii, învățătorii și profesorii care sesizează astfel de practici sau care sunt contactaţi de persoane care declară că sunt angajaţi sau colaboratori ai Teatrului „Puck” să ia legătura cu conducerea Teatrului de Păpuşi „Puck”, fie prin
e-mail- teatru.papusi.puck@gmail.com, fie prin telefon, la numărul 0724 681 285.

Invităm stăruitor pe cei vizați să renunțe la practicile ilicite și la concurența neloială (să nu folosească sigla, resursele Teatrului „Puck” și să nu se legitimeze cu imaginea instituției). Bunele practici nu pot fi abandonate când e vorba de copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *