Se redeschide Filarmonica. Vezi ce concert are loc

Filarmonica de Stat „Transilvania” își redeschide după perioada cu cazurile de covid19, vineri, 11 februarie. Sub bagheta dirijorului Mihail Agafiță, valoros reprezentant al tinerei generaţii de muzicieni, care a susţinut în decursul a 30 ani în jur de 800 de concerte simfonice, spectacole de operă şi balet, alături de ansambluri din întreaga lume, orchestra Filarmonicii va interpreta patru simfonii, compuse de Luigi Boccherini, Joseph Haydn și Johann Christian Bach.

Programul este completat de Concertul în re minor pentru oboi, orchestră de coarde și bas continuu de Alessandro Marcello, o capodoperă al cărei lirism va fi evocat de maestrul Aurel Marc, muzician de talie internațională, care a adunat în palmaresul său peste o mie de concerte și recitaluri susținute pe scenele naționale și internaționale.


Biletele se pot achiziționa online de pe site-urile www.entertix.ro şi www.myticket.ro, de la Agenţia de Bilete a Filarmonicii (Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3, tel. 0756048318 sau 0264 43 00 60), sau cu o oră înainte de începerea concertului, direct de la locul acestuia, în limita locurilor disponibile

Program:
Luigi Boccherini
Simfonia în Re major, G. 490

Joseph Haydn
Simfonia nr. 30 în Do major, Hob. I:30, Alleluia

Alessandro Marcello
Concertul în re minor pentru oboi, orchestră de coarde şi bas continuu

Johann Christian Bach
Sinfonia în Si bemol major, op. 18 nr. 2

Luigi Boccherini
Simfonia în re minor, G. 506, La casa del diavolo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.