Sárik Péter Trio cu The Jazz Request Show pentru prima oară la Cluj

Categorii: Actualitate, Cooltura

Formația Sárik Péter Trio din Budapesta prezintă miercuri, 28 octombrie, ora 20.00, în Sala Mare a Teatrului Maghiar de Stat Cluj, concertul după albumul The Jazz Request Show 2.

Pianistul Péter Sárik a avut în urmă cu patru ani o iniţiativă unică: să interpreteze melodiile preferate ale publicului în stilul propriu. Conceptul a avut în scurt timp un succes atât de mare încât publicul a venit cu o nouă propunere: cele mai îndrăgite şlagăre să fie înregistrate pe un disc.

Albumul The Jazz Request Show (concert de jazz la cererea publicului) a primit în doar patru luni discul de aur şi a câştigat în 2014 premiul Fonogram pentru cel mai bun album de muzică jazz din Ungaria (Grammy-ul maghiar).

jazzkivansagmusor-sajtofoto

Seria de concerte The Jazz Request Show este astăzi unul dintre cele mai populare evenimente de jazz din Ungaria. În anul 2014 formația a lansat albumul The Jazz Request Show 2 care cuprinde hit-uri clasice precum Forever Young (Alphaville), Sound of Silence (Simon and Garfunkel), Sweet Dreams (Eurythmics) sau Your Love Is King (Sade). Pe lângă acestea, din concertul susţinut la Cluj nu vor lipsi nici hit-uri ale zilelor noastre precum Virtual Insanity sau I Believe I Can Fly  de R. Kelly.

Membrii formaţiei sunt:  Péter Sárik – pian, Tibor Fonay – contrabas,  Attila Gálfi – tobe. Invitata seriei de concerte, prezentă şi pe album, este cântăreaţa Myrtill Micheller.

Biletele la concert pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.biletmaster.ro şi de la casa de bilete a Teatrului (noul orar al casei de bilete: de luni până vineri între orele 10.00-14.00 şi cu 1h 30’ înainte de concert).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.