Rockerii în sprijinul adolescenţilor: Fii tu însuţi, ascultă-ţi inima!

Muzica

Trupa Blackstar a lansat o nouă piesă, cu un mesaj adresat mai ales adolescenţilor care nu au încredere în ei: Ascultă-ţi inima.

Blackstar este o trupă formată în Cluj-Napoca, în anul 2012, şi abordează stilul pop-rock şi modern-rock. Cea mai cunoscută piesă a formaţiei este „O rază de soare”, fiind difuzată pe canalele de televiziune muzicale şi posturile de radio româneşti.

“Doar dacă nu încetezi să crezi în tine vei fi remarcat. Nu contează cum arăţi, din ce mediu provii, sau cum te îmbraci, singurul lucru cu adevărat important este fericirea ta, şi anume să te simţi bine cu tine însuţi.” – acesta este mesajul piesei, pe care băieţii de la Blackstar îl transmit celor care se simt singuri şi nu au încredere în ei.

Cei patru membri, Dorin, Nick, Andrei şi Cosmin, şi-au trecut deja în portofoliu premii la festivalurile de profil, dar şi concerte în oraşe din România, Germania, Spania, Belgia, Austria şi Ungaria. Anul trecut, i-am putut vedea în deschiderea concertului Vunk, „Oraşul minunilor”, dar şi pe scena Media Music Awards de la Sibiu.

Prin această cea mai recentă piesă a trupei, „Ascultă-ţi inima”, băieţii de la Blackstar doresc să ofere publicului şi alt gen de muzică decât cea promovată intens în această perioadă. Videoclipul, de asemenea, este un „experiment”, după cum declară chiar ei: “Am compus un cântec şi am fost curioşi care e reacţia unor persoane care îl aud pentru prima dată. Cei care apar în clip nu sunt actori, ei provin din medii diferite, iar toate cadrele au fost filmate pe loc, fără niciun fel de regie sau scenariu.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *